Daniel Nazare scrie despre antrenorul Dan Petrescu și recentele eșecuri de la CFR Cluj. Nedreptățit, paranoic sau în căutare de alibiuri?

Dan Petrescu știe să caute întotdeauna justificări. Oricând ceva merge prost, nu el este de vină. Apare fostul antrenor, arbitrajul, conducătorii, FRF sau LPF.

Apoi încearcă să se eschiveze, așa cum a procedat acum cu Marius Șumudică.

„Disputa care a fost? Eu n-am vorbit de rău de nimeni, de când mă cunoașteți. Dacă dumneavoastră ați auzit că am spus eu ceva de un antrenor eu mă las de meserie, uite aici îmi dau demisia și plec”, a răbufnit Dan Petrescu după meciul din Conference League.

Daniel Nazare scrie despre antrenorul Dan Petrescu și recentele eșecuri de la CFR Cluj. Nedreptățit, paranoic sau în căutare de alibiuri?

Uitase să amintească faptul că la Jablonec declarase că „eu acum încerc să repar ce a fost făcut greșit înainte”. Adică atunci cine greșise? Mama, tata sau Șumudică?

Marea problemă este că Dan Petrescu nu știe să piardă, încearcă doar să dea vina pe alții. Deocamdată 0-1 la Botoșani, de vină arbitrul și 0-1 la Jablonec, de vină fostul antrenor.

Achizitioneaza Revista 100% Sport Romania + Supliment Liga 1 – 9.99lei!

Marius Șumudică a ripostat și a amintit de numeroasele schimbări pe care Dan Petrescu le-a operat în primul 11 al CFR-ului, între altele alegând să-l titularizeze pe Emannuel Culio, unul dintre cei mai slabi feroviari în meciul cu Jablonec. Culio mi se pare că nu face față nici la un meci de old-boys, dar âmite într-un meci de cupele europene. E alegerea lui Dan Petrescu, totuși.

Poți veni la conferința de presă după un eșec să admiți că ai prins o zi proastă, că nu ți-ai impus filozofia de joc, că ai avut ghinion, că nu ai avut timp să așezi cum ar trebui formula de joc. Sunt atâtea variante.

A mai scos una deja Dan Petrescu pentru meciul cu Craiova de luni seara. „N-am putut să antrenez echipa deloc pentru că mereu apar accidentări”, de neînțeles. Erau toți accidentați sau cum?

Așteptăm scuzele după un eșec în fața Craiovei lui Laurențiu Reghecampf. Cu siguranță, Dan Petrescu are toate alibiurile posibile. Măcar să nu cadă din nou în penibil .

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

 Daniel – Andrei Nazare (43 de ani) este realizator si co-realizator de emisiuni la Radio Sport Total FM, singurul post de profil din România. Este acum reporter special la Prosport.ro și senior-editor la Revista 100 % Sport. Are o vechime de aproape 25 de ani în presa românească. Este jurnalist sportiv din 1996, debutând ca redactor la ziarul ZIUA. Apoi a trecut la Sportul Românesc, Evenimentul Zilei, Prosport (şef departament Fotbal Intern), Adevarul (Şef secţie Sport şi, ulterior, Director Editorial Divizia WEB), Cancan (redactor-şef adjunct) si Click.ro (redactor-şef). A fost invitat permanent, de-a lungul timpului, la posturile GSP TV, TV Sport, Telesport, Sport.ro si Digi Sport (emisiunea Digi Sport Special). A scris la rubirca de opinii și editoriale pentru Prosport, Adevărul, Evenimentul Zilei, IlfovSport, 100% Sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *