Daniel Nazare scrie despre criza de identitate din Liga 1. Atunci când jucam acasă, dar nu suntem acasă!

Liga 1 e într-o mare criză de identitate. Priviți ce se va întâmpla în etapa 12, după dubla naționalei cu Germania și Armenia.

FCSB joacă la Buzău cu CS Mioveni și Rapid la Mioveni cu campioana CFR Cluj. Asta pentru că Academica Clinceni și Chindia Târgoviște n-au meci pe teren propriu. Altfel ar fi jucat pe Dinamo și la Ploiești.

Mai înțelege cineva ceva? Cum să avem spectatori dacă noi nu avem identitate, nu avem comunitatea lângî noi, nu aparținem unor suporteri?

Daniel Nazare scrie despre criza de identitate din Liga 1. Atunci când jucam acasă, dar nu suntem acasă!

Rapid a anunţat că partida cu CFR Cluj, din cadrul etapei a 12-a a Ligii I, se va disputa la Mioveni, datorită faptului că pe Arena Naţională are loc Campionatul de Dota.

Chindia, echipa antrenată excelent de Emil Săndoi, a disputat în ultimii doi ani meciuri la Giurgiu, Ploiești. Mogoșoaia și Buzău. Au mers mai mult cu autocarul decât s-au antrenat. FCSB la Giurgiu, la Pitești, pe Arena Națională, acum la Buzău.

Cliceniul a funcționat pe ruta Călărași – Ilfov – Dinamo. Rapid a fost și ea la Mogoșoaia și acum la Mioveni, visând la stadionul Arcul de Triumf.

Achizitioneaza Revista 100% Sport Romania + Supliment Liga 1 – 9.99lei!

Am mai avea să ajungem la Ruse și la Severin, acolo unde Craiova lui Mititelu a fost în urmă cu mulți ani.

Până vom avea stadioanele proprii, zburăm prin țară. FCSB, cel mai titrat club de fotbal din România, nu are propriul stadion. Se laudă că are bani, jucători și faimă, dar e la mila primăriilor și a altor conducători.

Poate într-o zi FCSB se va întoarce în Ghencea, Rapidul în Giulești, Chindia la Târgoviște și Clinceniul în Ilfov. Abia în acea zi putem vorbi de normalitate.

Până atunci suntem nebuni de cap. De atâtea stadioane, echipe și mutări de mecuri în fiecare etapă. Dă Doamne să ne liniștim!

———————————————————————————————————————————————————————-

 Daniel – Andrei Nazare (43 de ani) este realizator si co-realizator de emisiuni la Radio Sport Total FM, singurul post de profil din România. Este acum reporter special la Prosport.ro și senior-editor la Revista 100 % Sport. Are o vechime de aproape 25 de ani în presa românească. Este jurnalist sportiv din 1996, debutând ca redactor la ziarul ZIUA. Apoi a trecut la Sportul Românesc, Evenimentul Zilei, Prosport (şef departament Fotbal Intern), Adevarul (Şef secţie Sport şi, ulterior, Director Editorial Divizia WEB), Cancan (redactor-şef adjunct) si Click.ro (redactor-şef). A fost invitat permanent, de-a lungul timpului, la posturile GSP TV, TV Sport, Telesport, Sport.ro si Digi Sport (emisiunea Digi Sport Special). A scris la rubirca de opinii și editoriale pentru Prosport, Adevărul, Evenimentul Zilei, IlfovSport, 100% Sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *