Noutate 100% Sport Romania | Golul lunii, caricaturizat

Din numărul 58 al revistei 100% Sport, adică din noiembrie 2021, cel mai frumos gol al lunii, fie că este din Liga I, marcat de echipa națională sau primit, ori dintr-un campionat puternic al Europei, va fi explicat printr-o caricatură.

Maestrul Florin Blăgoi, care a desenat o vreme și pentru Academia Cațavencu, este noul caricaturist din revista 100% Sport România. Noi vom alege, prin vot democrat, care a fost cel mai frumos gol al lunii octombrie în cazul de față, iar Florin Blăgoi îl va desena și va fi publicat în paginile 100% Sport România.

Ca un mic demo, i-am pus creativitatea la încercare lui Florin, i-am povestit telefonic golul lui Alex Chipciu, reușita superbă din victoria de la Arad, cu UTA, 1-0 pentru CFR, apoi după o singură vizionare, caricaturistul 100% Sport a desenat. Sunt toți jucătorii, plus momentul când Chipciu agață balonul și marchează în poarta arădenilor.

Așadar, nu ratați de acum 100% Sport, pe lângă rubricile clasice, de acum avem și Golul lunii, văzut de Florin Blăgoi, în caricaturi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *