Opinie Daniel Nazare | Cum se eschivează FRF și LPF în cazul Mititelu Junior. Jandarmeria amendează, oficialii din fotbal merg pe burtă?

Jandarmeria Craiova s-a sesizat după incidentele de la Mioveni, orașul în care s-a disputat partida Rapid – FCU Craiova, și a anunțat că persoana care a aruncat cu sticla din tribune a fost identificată, amendată și suspendată timp de un an de pe stadioane.

Este fix Adrian Mititelu Junior, cu alte cuvinte șeful din libertate al echipei care îl are ca patron pe tatăl, aflat după gratii.

Autoritățile l-au suspendat un an de pe stadioane, la fel ca pe mulți ultrași care s-a dedat la acte de violență, dar FRF și LPF nu! Sau nu până acum. Incidentul s-a petrecut în interiorul unui stadion, nu la cârciumă, la cantonament sau la supermarket. Oficialii LPF și FRF nu scot un cuvânt!

Opinie Daniel Nazare | Cum se eschivează FRF și LPF în cazul Mititelu Junior. Jandarmeria amendează, oficialii din fotbal merg pe burtă?

Dacă era vorba despre tehnologia VAR, inaugurarea unei baze sportive sau vreun comunicat important, ieșeau imediat să trăncăne pe Facebook, Youtube sau la televiziuni. Acum, nu! Ca și când n-ar fi treaba lor.

La fel au tăcut și când Jandarmeria a găsit bâte în loja oficială unde stăteau chiar oficialii olteni conduși de Mititelu. Mâine-poimâine Gigi Becali, dau un exemplu tâmpit, merge cu un Kalașnikov în loja de pe Arena națională sau Valeriu Iftime își etalează în vestiar niște grenade procurate din Transnistria.

S-a aruncat o sticlă de apă din zona noastră, însă nu în cei de la Rapid. S-a aruncat din frustrare, către arbitru. Nu am avut nicio problemă cu cei de la Rapid, nicio secundă. Nu s-a pus problema să creăm un conflict
Adrian Mititelu Junior

Sigur că e treaba autorităților, dar pe plan sportiv nu intervenim? În acest timp, în care avem 500 de morți pe zi și creionăm un guvern care se face țăndări în fiecare seară, Răzvan Burleanu face tururi electorale cu promisiuni în schimbul voturilor, iar Gino Iorgulescu hibernează deși n-a dat înghețul afară.

Ne place să băgăm rahatul sub preș

Domnilor, vă treziți vreodată? Cât mai băgăm rahatul sub preș, cât ne mai facem că nu vedem niște realități crude? Dacă un alt președinte va observa că nu se vor lua sancțiuni, va trece și el la modelul Mititelu Junior.

NUMĂRUL 57 (109) 100% SPORT ROMÂNIA ESTE PE PIAȚĂ! GABI RUSE, ÎN TOPUL SELECT AL TENISULUI

Așa cum alți patroni s-au molipsit de la Gigi Becali să facă echipa antrenorului, vor veni alți conducători care vor arunca sticle în dreptul rivalilor pentru că nu sunt în stare să învingă echipa adversă.

Iar a doua zi își dau afară antrenorul pus acum patru runde. Toți sunt de vină, numai ei nu. Ei sunt perfecți, în realitate sunt niște mititei ai fotbalului. Chelner, aveți muștar?

———————————————————————————————————————————————————————-

 Daniel – Andrei Nazare (43 de ani) este realizator si co-realizator de emisiuni la Radio Sport Total FM, singurul post de profil din România. Este acum reporter special la Prosport.ro și senior-editor la Revista 100 % Sport. Are o vechime de aproape 25 de ani în presa românească. Este jurnalist sportiv din 1996, debutând ca redactor la ziarul ZIUA. Apoi a trecut la Sportul Românesc, Evenimentul Zilei, Prosport (şef departament Fotbal Intern), Adevarul (Şef secţie Sport şi, ulterior, Director Editorial Divizia WEB), Cancan (redactor-şef adjunct) si Click.ro (redactor-şef). A fost invitat permanent la posturile GSP TV, TV Sport, Telesport, Sport.ro si Digi Sport (emisiunea Digi Sport Special). A scris la rubirca de opinii și editoriale pentru Prosport, Adevărul, Evenimentul Zilei, IlfovSport, 100% Sport.

Achizitioneaza Revista 100% Sport Romania + Supliment Liga 1 – 9.99lei!