Fiul la FCSB, tatăl la CSO Plopeni. Pompiliu Stoica a revenit pe gazon la 45 de ani!

Un meci de Liga a III-a a avut, la Braşov, o desfăşurare incredibilă

Pe poziţii ingrate în clasament, aflate în subsolul ierarhiei din C5, ACS SR Braşov şi CSO Plopeni s-au angrenat într-un joc spectaculos.

Oaspeţii au început perfect, cu două goluri în primele 11 minute, autori, Raul Bucur şi Beniamin Lazăr, părând să îşi facă un meci uşor. Gazdele au revenit, incredibil, până la pauză cu patru reuşite semnate de Dragoș Sandu, Firat Cenk, Ștefan Răchișan şi Vlad Olteanu.

Oaspeţii nu au cedat şi au mai marcat de două ori, în actul secund, prin acelaşi Beniamin Lazăr şi Militaru în contul unui spectaculos 4-4 final. Partida de la Braşov a fost abordată de oaspeţi cu doar 13 jucători apţi!

În aceste condiţii CSO Plopeni l-a reactivat pe internaţionalul Pompiliu Stoica, la 45 de ani (!!!), care a jucat perfect ca mijlocaş central. Fiul cel mare al lui Pompiliu, Ianis, este unul dintre cei mai talentaţi tineri jucători din fotbalul românesc activând la FCSB.

NUMĂRUL 58 (110) 100% SPORT ROMÂNIA ESTE PE PIAȚĂ! CARMEN TOCALĂ, DOAMNA BASCHETULUI ROMÂNESC: “FEDERAȚIA DE BASCHET NU TREBUIE SĂ MAI STEA CU MÂNA ÎNTINSĂ”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *