Scouteri din Italia la Academia Didi

În perioada 9-10 decembrie 2021, conform contractului de colaborare încheiat în toamna acestui an între Academia Didi și Udinese Academy, scouteri ai clubului italian vor fi prezenți la baza sportivă a academiei ieșene pentru a urmări tinerele talente care joacă în culorile galben-negre.

”Scouterii de la udinese vor asista la partidele pe care Academia Didi le va susține în cadrul competiției organizate de Federația Română de Fotbal și de Asociația Județeană de Fotbal, dar și la antrenamentele desfășurate la baza din bulevardul Socola și de pe terenul de la Tomești. Jucătorii care vor fi remarcați de către scouterii italieni vor putea merge la Udine, pentru susținerea mai multor probe de joc”, a declarat prof. Didi Florean, managerul Academiei Didi.

De asemenea, Academia Didi a decis formarea unei noi grupe de copii, având în vedere că în prezent, clubul ieșean pregătește copii născuți între anii 2009 și 2016. Duminică, 21 noiembrie, de la ora 12.00, pe Arena Didi Junior, Academia Didi face selecții pentru copii născuți în anii 2007-2008, în vederea înscrierii în campionatul următor, organizat de FRF.

Copiii selectați vor avea ocazia de a fi urmăriți și de scouterii Udinese, la vizita din luna decembrie. De asemenea, echipa formată va participa la turneul afiliaților Udinese Academy, în luna mai a anului 2022, competiție care se va desfășura la Udine, Italia.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *