Amical înainte de Voluntari. Dinamo a trecut la limită de Astra

Dinamo a susținut astăzi un nou meci amical cu o echipă de eșalon secund

Dinamoviștii s-au deplasat la Strejnic pentru o dispută amicală cu Astra Giurgiu pentru pregătirea revenirii în competiție care înseamnă partida de luni cu FC Voluntari. După testul cu FC Buzău, 3-2 pentru câinii roșii, a venit o nouă victorie, tot la limită, 2-1 de această dată.

Gafă Eșanu, gol Sorescu

Mircea Rednic a folosit prilej pentru a trece în revistă tot lotul de care dispune la acest moment. Soarta jocului s-a stabilit în prima repriză care a adus toate cele trei goluri. Bani și Sorescu, din nou căpitan, au marcat pentru câinii roșii, în timp ce Claudiu Dragu a fost autorul golului gazdelor după o gafă de zile mari a portarului Mihai Eșanu.

Returul începe la Voluntari

Primul eșalon competițional revine în actualitate de vineri odată cu programul primelor partide din cadrul rundei cu numărul 16. Dinamo merge la Voluntari, pe arena Anghel Iordănescu, pentru disputa cu FC care se află pe loc de play-off la ora jocului. Cele două echipe au un singur obiectiv, victoria, cu direcții diferite, evident, dar cu aceeași dorință de a începe convingător partea secundă a competiției. FC Voluntari-Dinamo este luni, 22 noiembrie, de la ora 20.30

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *