Costel Enache, mulțumit după remiza obținută la Timișoara, 0-0 cu Ripensia

Politehnica Iași a bifat prima remiză din acest sezon, 0-0 cu Ripensia, la Timișoara, într-un meci din cadrul etapei a 14-a a Ligii a 2-a.

Gazdele au controlat jocul, și-au creat mai multe ocazii clare, între care și o bară, prin Lalic, în minutul 3, dar defensive lui Costel Enache a rezistat fără să primească gol și a obținut ceea ce și-a propus. Plecată pe Bega cu gândul să nu piardă, Poli Iași s-a întors în Copou cu un punct. Mult dacă luăm în balanță raportul ocaziilor, prea puțin însă pentru o echipă cu pretențiile Iașiului.

La final, antrenorul Costel Enache a recunoscut că echipa sa nu merita mai mult de un egal în acest meci.

”După cum a decurs jocul, cred că cam asta meritam astăzi. Trebuie să mă mulțumesc cu ce am obținut. Nu neapărat să fiu mulțumit, dar nu cred că meritam mai mult. Cred că au avut gazdele mai multe oportunități decât ale noastre. Sigur le-au avut pe cele mai clare. Jocul mi s-a părut încâlcit, din ambele tabere, un joc mai mult de luptă, cu agitație mare, fără realizări. Am văzut în schimb spirit de luptă la cele două echipe. Măcar cu partea aceasta, să vedem angajament și luptă”, a declarat la final antrenorul Costel Enache.

Poli Iași rămâne pe locul 10, cu 19 puncte, în timp ce Ripensia ocupă locul 12, cu 18 puncte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *