Completări pe ultimul loc. Academica Clinceni a legitimat trei jucători din Ghana

Ionuţ Chirilă şi-a completat lotul de la Academica Clinceni cu trei jucători din Ghana

 

Pe ultimul loc în clasamentul din Liga 1 şi cu multe probleme la acest moment, Academica Clinceni caută să reziste în peisajul primului eşalon competiţional. Cu un lot modest la dispoziţie, în mai toate compartimentele, Academica a primit o adevărată infuzie de aer proaspăt la echipă.

Trei jucători ghanezi sub comanda lui Ionuţ Chirilă

Tehnicianul echipei ilfovene se va putea baza în perioada următoare pe trei noi jucători. Mircea Meleaşă, un cunoscut  impresar, are de ceva vreme la gruparea ilfoveană în probe de joc trei tineri fotbalişti. Moses Baidoo, mijlocaş de bandă stânga, Robert Eshun, mijlocaş dreapta, şi atacantul Abraham Ayemantey vor să bată la porţile afirmării la o echipă care se caută, la toate nivelurile, în această perioadă. Baidoo a şi marcat, de altfel, la echipa secundă a Academicii în meciul de Liga a III-a de la finalul săptămânii trecute

Pregătiri pentru jocul cu CFR Cluj

Partida de campionat următoare rezervă, la o primă vedere, o misiune imposibilă pentru Academica Clinceni. Jocul cu CFR Cluj, campioana şi prima clasată în ierarhia la zi, este o provocare uriaşă pentru Ionuţ Chirilă şi jucătorii acestuia într-un moment delicat pe care îl traversează formaţia din Clinceni. După jocul de la Cluj vine partida cu Dinamo care va fi organizată pe arena Marin Anastasovici din Giurgiu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *