Liga a II-a Etapa a XV-a. Penultima strigare

Eşalonul secund programează la finalul săptămânii meciurile penultimei etape din acest sezon.

Runda este marcată, în primul rând, de meciul dintre două echipe cu pretenţii de promovare, FC Hermannstadt şi ACS Petrolul 52, care are loc la Mediaş

FC Buzău-FC Braşov Joi ora 17.00

Misiune accesibilă, la prima vedere, pentru buzoieni care pot face un pas concludent către play-off. Braşovenii, în schimb, cu un nou antrenor, Călin Moldovan,vor încerca să provoace surpriza.

Pronostic: 1

Concordia Chiajna-Dunărea Călăraşi Joi ora 19.30

Meciul de la Chiajna îi aduce în postura de mari favoriţi pe jucătorii antrenaţi de Claudiu Niculescu. Călărăşenii se află deja la al patrulea antrenor în acest sezon care aduce, etapă de etapă, încercări dificile pentru Dunărea

Pronostic: 1

Hermannstadt Sibiu-ACS Petrolul 52 Vineri ora 17.30

Derbiul rundei propune pe teren neutru două echipe cu pretenţii clare de promovare în primul eşalon. Favoriţi par ploieştenii la adăpostul unui parcurs extrem de convingător în acest sezon.

Pronostic: x2

Unirea Constanţa-CSC Şelimbăr Sâmbătă ora 11.00

Gazdele, cu o garnitură extrem de tânără, pot pune probleme unei formaţii adverse mult mai experimentate la acest moment. Sibienii vin pentru 3 puncte importante în economia clasamentului

Pronostic: x2

Politehnica Iaşi-Unirea Dej Sâmbătă ora 11.00

Ieşenii vor căuta la ultima apariţie din acest sezon pe teren propriu o victorie importantă în faţa unui adversar care poate oricând provoca surpriza.

Pronostic: 1

Metaloglobus Bucureşti-Ripensia Timişoara

Bucureştenii urmăresc, în continuare, pista calificării în play-off. Demersul este legat de o victorie obligatorie în faţa unui adversar cu pretenţii, la rândul lui, în căutarea unui rezultat favorabil.

Pronostic: 1

Csikszereda Miercurea Ciuc-Unirea Slobozia Sâmbătă ora 11.00

Ciucanii se află bine înscrişi în lupta pentru play-off după un remarcabil parcurs în ultimele runde. Meciul cu trupa lui Adi Mihalcea nu este însă deloc unul facil în faţa unei formaţii puternice la acest moment.

Pronostic: 1

Viitorul Pandurii Târgu Jiu-Dacia Unirea Brăila Sâmbătă ora 11.00

Gazdele au un nou antrenor principal, Octavian Benga, care are, clar, o misiune uşoară în faţa unei formaţii brăilene care nu a contabilizat încă nicio victorie în acest sezon.

Pronostic: 1

Poli Timişoara-CSA Steaua Duminică ora 12.00

După victoria din runda trecută, la Braşov, timişorenii vor căuta un alt rezultat favorabil în faţa unei imprevizibile formaţii steliste.

Pronostic: 1x

U Cluj-Astra Giurgiu Marţi ora 17.30

Clujenii se află cu biletele de play-off în buzunar dar pot contura locul între primele şase echipe în cazul unui succes plauzibil în faţa formaţiei antrenate de Florin Stângă

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *