Opinie | Daniel Nazare s-a plictisit de vânzoleala din curtea roș-albilor. New Dinamo, pentru a câta oară?

Flavius Stoican revine a doua oară la Dinamo, Mircea Rednic pleacă pentru a cincea oară. Ultimul a luat titlul atât cu Dinamo cât și cu Rapid. Are ceva în CV.

De ce cineva fără CV ar face mai mult decât unul care nu are CV, cel din urmă fiind cel care le zice jucătorilor să mânânce nu numai pământul, ci și iarba? N-are logică.

Mircea Rednic a fost numit antrenor la Dinamo la 1 octombrie 2021, iar Dinamo a încheiat anul pe penultimul loc în Liga I, cu doar 12 puncte în 21 puncte.

Opinie | Daniel Nazare s-a plictisit de vânzoleala din curtea roș-albilor. New Dinamo, pentru a câta oară?

Fotbalul românesc demite antrenori, niciodată nu se dispensează de jucătorii plătiți cu sume peste valoarea lor ci doar de tehniceni. Dinamo a folosit 37 de jucători în 21 de etape, dar Iuliu Mureșan e tot acolo. El nu e de vină, doar tehnicianul.

Dacă a plecat Mircea Rednic și a venit Flavius Stoican, nu înseamnă că s-a rezolvat problema retrogradării. Nu se știe dacă problemele financiare merge spre însănătoșire, nu este sigur că norocul va veni de acum încolo. Nu garantează nimeni nimic, absolut nimic.

S-ar putea peste ceva timp să ajungem la vorbele lui Mircea Rednic. Să-i dăm dreptate în tot ce a făcut. Și să ne aducem aminte de „Muri” și de pildele lui duă demiterea principalului.

NUMĂRUL 59 (111) 100% SPORT ROMÂNIA ESTE PE PIAȚĂ! NAȚIONALA DE RUGBY, ASALT SPRE ELITA MONDIALĂ

Este meteahna conducătorilor români cu celebrul „șoc la echipă”. Șocul e deja prezent cu perspectiva retrogradării, nu mai e nevoie de un șoc în plus.

Dinamo are nevoie de oameni competenți, serioși, care au însemnat ceva pentru acest club. Sigur, și Stoican este dinamovist. Dar să te salveze Iuliu Mureșan de la înec e deja prea mult.

Cine rămâne la Dinamo, trebuie să văd că mănâncă iarba aia. Eu decid cine rămâne, eu! Mi s-a spus că orice decizie se va lua, eu voi fi cel care va da ok-ul
Flavius Stoican

Dacă nu reușește Iuliu Mureșan marea salvare a lui Dinamo, poate se încearcă varianta Marius Lăcătuș președinte-antrenor la „câini”. Rivalii și dușmanii în curtea din Ștefan cel Mare pe post de salvatori. Iar în Rednic și Dănciulescu să dăm cu pietre și să le spargem capul că n-au făcut nimic.

În numele lui New Dinamo! Pentru a câta oară?

———————————————————————————————————————————————————————-

 Daniel – Andrei Nazare (43 de ani) este realizator si co-realizator de emisiuni la Radio Sport Total FM, singurul post de profil din România. Este acum reporter special la Prosport.ro și senior-editor la Revista 100 % Sport. Are o vechime de aproape 25 de ani în presa românească. Este jurnalist sportiv din 1996, debutând ca redactor la ziarul ZIUA. Apoi a trecut la Sportul Românesc, Evenimentul Zilei, Prosport (şef departament Fotbal Intern), Adevarul (Şef secţie Sport şi, ulterior, Director Editorial Divizia WEB), Cancan (redactor-şef adjunct) si Click.ro (redactor-şef). A fost invitat permanent la posturile GSP TV, TV Sport, Telesport, Sport.ro si Digi Sport (emisiunea Digi Sport Special). A scris la rubirca de opinii și editoriale pentru Prosport, Adevărul, Evenimentul Zilei, IlfovSport, 100% Sport.

Achizitioneaza Revista 100% Sport Romania + Supliment Liga 1 – 9.99lei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *