Din Liga a III-a, tocmai în Oman! Ricardo Mihalache a semnat cu formația FC Rustaq

Un jucător din cel de al treilea eşalon s-a transferat în prima ligă din Oman

CSM Râmnicu Sărat a încheiat anul trecut lângă zona de play-off şi cu aportul însemnat adus de atacantul Ricardo Mihalache. Acesta a marcat de multe ori goluri decisive în economia jocurilor susţinute de buzoieni într-un sezon parcurs în general bine de trupa din Râmnicu Sărat.

Aflat sub observaţia mai multor formaţii din eşaloane superioare, inclusiv din LIGA 1, după evoluţiile constant bune de la Râmnicu Sărat, Ricardo Mihalache a ales, până la urmă, o destinaţie neaşteptată.

Transferat la FC Rustaq, în Oman

Ricardo a atras atenţia unei grupări de primă ligă din Oman, FC Rustaq, care a făcut o ofertă de nerefuzat pentru jucătorul în vârstă de 26 de ani. Mihalache calcă, astfel, pe urmele lui Andrei Antohi, vârful de atac care a jucat, de asemenea, în Oman, sau ale antrenorului Marius Baciu trecut şi el pe la FC Sohar.

Noua formația l-a prezentat deja oficial pe fostul, de acum, jucător al echipei din Râmnicu Sărat care a ales calea unei experiențe noi, inedite, departe de casă

CSM Râmnicu Sărat luptă pentru play-off

Echipa din Râmnicu Sărat care activează în Liga a III-a este antrenată de Marius Vişan, cel care este şi jucător activ în județul Prahova, la CSO Tricolorul Breaza, formaţie care activează la nivelul Ligii a IV-a cu pretenţii de promovare în cel de al treilea eşalon valoric.

NUMĂRUL 59 (111) 100% SPORT ROMÂNIA ESTE PE PIAȚĂ! NAȚIONALA DE RUGBY, ASALT SPRE ELITA MONDIALĂ

Pe locul 5 în clasament înaintea ultimelor trei etape din sezonul regulat, la un punct de ultima poziţie de play-off, râmnicenii vor căuta în ultimele trei etape punctele necesare pătrunderii în grupul celor patru echipe care vor lupta, apoi, pentru promovarea în eşalonul secund fără principalul marcator de până acum, Ricardo Mihalache.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *