Vasile Neagu merge pe mâna lui Răzvan Onea. „Va fi titular la Rapid!”

Rapid Bucureşti şi-a asigurat serviciile promiţătorului fundaş lateral Răzvan Onea

Puţine, dacă nu aproape inexistente, au fost mişcările pe bani făcute în această iarnă de grupările din primul eşalon competiţional la capitolul transferuri. Se caută doar jucători liberi de contract în condiţiile în care, financiar, tot mai multe echipe acuză probleme deosebite şi în această perioadă.

RAPID A UMBLAT LA BANI

100.000 de euro pentru Onea

Remarcat în tricoul ieşenilor de la Politehnica, unde a evoluat în ultimele sezoane, Răzvan Onea a trecut în drumul către afirmare pe la CS Afumaţi. Tehnicianul care l-a avut în grijă, Vasile Neagu, are deplină încredere în fostul său jucător. „Onea are calitate şi se va impune la Rapid ca titular. Avantajul lui, unul extrem de important, este că poate juca la fel de bine pe ambele benzi ale terenului. Mă bucur pentru el şi pentru ascensiunea către consacrarea fotbalistică”, a punctat tehnicianul formaţiei ilfovene.

Rapidistul a vrut să îşi vadă foştii colegi

CS Afumaţi se bazează pe stabilitate la nivelul lotului de jucători unde combat, şi acum, în tricoul divizionarei C, mulţi dintre foştii colegi ai lui Onea. „Răzvan a dorit să se revadă cu foştii colegi în puţinele ore petrecute la Bucureşti. El a venit de la Iaşi şi a făcut un scurt popas înainte de plecarea în Antalya unde face joncţiunea cu noii săi coechipieri de la Rapid”, a continuat Vasile Neagu.

Concurenţă pentru Claudiu Belu Iordache şi Junior Morais

Titularii incontestabili la Rapid, pe cele două benzi ale terenului, sunt Claudiu Belu Iordache şi Junior Morais. Rapid a rezolvat, cu precădere, odată cu aducerea lui Răzvan Onea, creşterea concurenţei pe banda dreaptă a defensivei giuleştene unde soluţiile de înlocuire  a lui Belu Iordache au lipsit până acum. Rămâne în cărți pentru un post d epe cele douîă benzi ale terenulu8i și cel ami vechi jucător din lotul actual al giuleștenilor, Petre Goge.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *