Revine All Star Game în baschetul românesc! Se va juca la Cluj pe 20 aprilie

FR Baschet a anunţat în urma unei şedinţe de Consiliu Director că All Star Game la masculin se va organiza în acest an. Ultima dată a avut loc în 2019.

All Star Game nu a mai fost organizat din cauza pandemiei în 2020 şi 2021, ultima ediţie având loc în 2019, la Cluj-Napoca.

Evenimentul de atunci s-a organizat a doua zi după finala Cupei României, însă în 2022 All Star Game va avea loc în 20 aprilie, în timp ce Turneul Final Four al Cupei, între 15-17 februarie.

Revine All Star Game în baschetul românesc! Se va juca la Cluj pe 20 aprilie

Între alte decizii luate la şedinţa Consiliului Director al FR Baschet se află şi cea de disputare a ultimei partide din finala Ligii Naţionale în 7 iunie, nu în 5 iunie, cum era programată iniţial.

Federația Română de Baschet este considerată “ambasadorul FIBA în România” și nu putea lipsi din agenda de lucru a secretarului general Andreas Zagklis și o vizită la sediul din Bdul. Basarabia, unde a fost așteptat de toți membrii staff-ului federației.

Cu această ocazie a vizitat și Arena de Baschet, “un laborator pentru pregătirea viitorilor performeri”, iar la final a primit din partea Federației Române de Baschet o plachetă aniversară cu ocazia împlinirii a 90 de ani de la înființarea FIBA.

Zagklis a fost plăcut impresionat de sediul Federației Române de Baschet

La plecare, Andreas Zagklis a ținut să lase ca “amintire” autograful său pe una dintre pozele istorice aflate în sediul FRB, în care apare ca jucătoare a Politehnicii București actualul președinte Carmen Tocală.

“În primul rând, apreciez căldura cu care am fost întâmpinat în România de echipa Federației Române de Baschet. Este anul în care FIBA sărbătorește 90 de ani de la înființare iar prima vizită din acest an aniversar este la unul dintre cei 8 membri fondatori, Federația Română de Baschet.

Este o mare plăcere pentru mine să fiu întâmpinat de doamna președinte Carmen Tocală, care este și unul dintre cei 11 membri ai FIBA Executive Board. Sunt profund impresionat de ceea ce am văzut azi la sediul Federației Române de Baschet, care este un ambasador al FIBA în România, dar și la sala de antrenamente Arena de Baschet de lângă sediu”, a declarat Andreas Zagklis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *