Steaua Magică Iași, campioană la Cupa ”U” Luceafărul Cluj

Grupa de copii născuți 2013 de la Steaua Magică Iași, club condus de Dan Florin Croitoru, fratele lui Marius Croitoru, antrenorul lui FC Botoșani, a câștigat în week-end, la Cluj-Napoca, Cupa ”U” Luceafărul, un puternic turneu internațional.

”Piticii” ieșeni pregătiți de antrenorul Andrei Dăscălescu au avut un parcurs foarte bun, câștigând cinci meciuri și pierzând unul singur, în finală reușind să se impună de o manieră clară în fața formației Viitorul Arad, cu scorul de 6-0.

Steaua Magică a obținut două victorii în Grupa B, 5-1 cu Sporting Cluj și 8-0 cu Avântul Reghin, pierzând la limită cu Ripensia Timișoara, ieșenii reușind să se califice în sferturi de pe locul 2. În sferturi, elevii lui Andrei Dăscălescu au învins Academia Radu Rebeja, din Republica Moldova, cu scorul de 3-2, iar în semifinale au trecut de gazdele de la Academia U Luceafărul Cluj, scor 5-2. În finala turneului, grupa 2013 a clubului Steaua Magică Iași a învins Viitorul Arad cu 6-0, meciul fiind arbitrat de ecusonul FIFA Horațiu Feșnic.

Antrenorul Andrei Dăscălescu a avut la dispoziție următorul lot de copii: Alexie Zaharia Lature (portar), Alex Ungureanu, Teodor Liteanu, Fabian Andriași (fundași), Eric Dăscălescu, Angelo Catană, Matias Gheorghiță, Mihăiță Onofrei, Tudor Struț (mijlocași), Alexandru Caras, Maximus Sturza (atacanți).