SuperSocial | Derby de foc în Bundesliga

După o săptămână plină, care ne-a oferit etape intermediare și meciuri din cupele interne în țările cu cel mai tare fotbal din Europa, ne așteaptă un weekend spectaculos. Am ales câte un duel din fiecare campionat din Top 5 și vă spunem opțiunea noastră.

Arsenal Londra – Manchester United

Premier League ne oferă încă o confruntare de tradiție, cu miză imensă. Pe masă este un loc de Liga Campionilor, Iar protagonistele sunt Arsenal Londra și Manchester United. Londonezii vin după succesul de senzație de pe terenul concitadinei Chelsea și par într-o revenire de formă.
De partea cealaltă, “diavolii roșii” sunt într-o cădere liberă. Ultimul eșec, 0-4 cu Liverpool, reprezintă doar o nouă umilință dintr-un șir mult prea lung în acest sezon. Poate doar anunțul numirii olandezului Erik Teh Hag pe banca tehnică în sezonul viitor să-i mai trezească.
Mizăm pe 1

Inter Milano – AS Roma

La concurență cu celălalt derby dintre concitadinele celor două, Lazio – AC Milan, duelul dintre Inter și AS Roma este mai interesant datorită lui Jose Mourinho. Portughezul a adus Liga Campionilor la Inter, dar vremurile în care triumfa în cea mai importantă competiție europeană intercluburi sunt demult apuse.
Ținta sa este să ducă pe AS Roma măcar în preminariile aceleași întreceri și pentru asta are nevoie de 3 puncte în confruntarea cu fostul său club. Dar Inter luptă pentru un nou titlul de campioană și nu mai are voie să facă pași greșiți.
Mizăm pe 1

Bayern Munchen – Borussia Dortmund

Marele derby din Bundesliga, care decide campioana în fiecare sezon. Aflată în mare criză după eliminarea din Liga Campionilor, Bayern Munchen trece prin momente grele. Este aproape să piardă jumătate de echipă, printre care și golgeterul Robert Lewandowski. Un eșec în fața marii rivale ar fi cu adevărat un dezastru de imagine, chiar dacă bavarezii au un avantaj confortabil în fruntea clasamentului.
În schimb, Borussia nu mai are nimic de pierdut, mai ales că titlul este doar o utopie. Dar să nu uităm că și golgeterul ei, Erling Haaland se află, cel mai probabil la ultimul derby în Bundesliga.
Mizăm pe GG

Urmărește recomandările 100% Sport în Supersocial!

PSG – Lens

Cu titlul deja antamat, parizienii joacă doar pentru viitor. Pentru că nereușita din Liga Campionilor a zdruncinat planurile pentru sezonul următor. Starurile adunate în capitala Franței se întreabă cum va evolua situația, mai ales că se anunță schimbări majore la nivel de conducere.
De partea cealaltă, Lens își joacă șansele la un loc de Liga Campionilor. La doar 3 puncte de ultima treaptă a podiumului, are nevoie să producă surpriza în fața viitoarei campioane.
Mizăm pe GG

Barcelona – Rayo Vallecano

Singurul meci din Primera programat în acest final de săptămână îi oferă echipei lui Xavi șansa să-și consolideze poziția a doua în clasament. Învinși în precedentul meci de pe teren propriu de micuța Cadiz, catalanii vor să-și îmbuneze fanii cu un succes la scor.
Învingătoare joi, pe terenul celeilalte formații din Barcelona, Espanyol, Rayo Vallecano s-a depărtat de locurile retrogradante și respiră mai ușor. Efortul depus s-ar putea totuși să-și spună cuvântul în confruntarea cu Aubameyang și compania.
Mizăm pe 1&3+