SuperSocial | Săptămână cu semifinale europene

Săptămâna fotbalistică este dominată fără îndoială de turul semifinalelor Ligii Campionilor, cu trei nume uriașe, Liverpool, Manchester City și Real Madrid, cărora li s-a alăturat marea surpriză Villarreal. Ziua de joi este dedicată duelurilor din celelalte competiții europene, unde sunt implicate echipe din campionatele europene de top. Am analizat șansele fiecărei grupări și venim cu propuneri interesante.

Manchester City – Real Madrid

Aflate în frunte în campionatele interne, cele două grupări trec totuși prin situații diferite. Englezii se duelează cu Liverpool pentru titlul în Premier League, în timp ce madrilenii au deja trofeul rezervat pe numele lor.
Aflată sub presiune, City trebuie să-și dozeze bine forțele pe cele două fronturi, dar în confruntarea cu Real are un mare avantaj: Pep Guardiola. Fostul antrenor al Barcelonei își cunoaște bine rivalii și vrea să profite de minusurile din tabăra madrilenilor, care au avut mari probleme în defensivă în ultimele meciuri din Primera.
Mizăm pe 1

Liverpool – Villarreal

În ciuda faptului că a eliminat colosul Bayern Munchen, Villarreal nu are anvergura celorlalte echipe ajunse în semifinalele Ligii Campionilor. Spaniolii excelează la organizare, dar cei mai mulți dintre jucători nu au experiența necesară pentru acest nivel al competiției. Marele lor atu este antrenorul Unai Emery, un specialist al cupelor europene, dar obișnuit cu Europa League, pe care a câștigat-o de trei ori.

Urmărește recomandările 100% Sport în Supersocial!

SuperÎn schimb, Liverpool se află în formă maximă, iar Jurgen Klopp are la dispoziție un lot lărgit și valoros, care-i permite să schimbe formulele de echipă între Premier League și cupele europene. În plus, Anfield pune o presiune uriașă pe adversari.
Mizăm pe 1&3+

West Ham United – Eintracht Frankfurt

O semifinală nescontată în Europa League, mai ales că ambele au făcut victime de lux în runda precedentă, Olimpique Lyon, respectiv FC Barcelona. Niciuna dintre echipe nu are mare experiență europeană și fiecare pare în pierdere de turație pe plan intern.
Cu un joc ofensiv, “ciocănarii” vor ataca din start, în timp ce germanii vor merge pe cartea contraatacului, care le-a ieșit perfect în duelurile cu catalanii. Astfel că ne așteptăm la goluri și un scor care să lase deschisă soarta calificării pentru retur.
Mizăm pe GG

Leicester – AS Roma

Fără strălucire în Serie A, Jose Mourinho speră să dea lovitura în Europa și să câștige un trofeu pentru capitolini. Iar culoarul pare bun, mai ales că adversarul din semifinale este departe de echipa care se lupta la locurile fruntașe în Premier League în sezoanele trecute.
Englezii sunt la jumătatea clasamentului în campionatul intern și se confruntă cu probleme de lot din cauza accidentărilor. Dar în Conference League s-au descurcat bine și încearcă să salveze sezonul cu o finală europeană.
Mizăm pe X pauză sau final

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *