Incredibil! Novak sfidează România! Ministrul sportului nu cunoște Imnul României?

Că ministrul Carol Eduard Novak slujește alte interese decât cele naționale ale Romaniei, o știm. Cu vârf și îndesat, chiar!
Dar să nu vrei să reciți Imnul de Stat al României, al țării din al cărei Guvern faci parte, este rea voiță sau chiar trădare națională!

Prezent în emisiunea lui Dan Bucura de la B1 TV, ministrul Novak a discutat despre strategia care trebuie să apară, ca prin minune din jobenul ministerial, dar și despre vina pe care o au toate federațiile sportive pentru lipsa de rezultate si cheltuirea banului public fără rost.

 

 

 

La finalul emisiunii, realizatorul Bucura i-a propus ministrului Novak să recite prima strofă din Imnul de Stat al României. Acesta a tacut mâlc, vizibil iritat.
Bucura a încercat să-l ajute, însă Novak, ori nu a știut cuvintele primei strofe, ori nu a vrut sa le spună.

Vizibil iritat, Dan Bucura a răbufnit pe rețelele de socializare imediat după emisiune:
“Așa ceva te lasă fără cuvinte…
Am 24 de ani de presa, dar una ca asta n-am mai văzut. Vorbim de un ministru al Romăniei!”

Comportamentul lui Novak ne duce cu gândul la sesizarea Comisiilor de Discriminare. Suntem practic discriminați, chiar batjocoriți, în propria noastra țară!

 

 

 

  • […] bâlbăială a acestuia vin în contextul în care Novak a avut o reacție referitoare la scandalul provocat de naționala României de hochei, ai cărei jucători au cântat imnul Ținutului Secuiesc […]

  • Averescu 16 mai 2022 at 15:44

    Dnul Novak este reprezentantul unei organizații ce sapă statul român din ’89 . Această surprindere o au doar aceia care nu observă dovezile acestui fapt înșiruite în decursul timpului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *