Flacăra Erbiceni va reprezenta județul Iași la barajul pentru promovarea în Liga a 3-a

Flacăra Erbiceni este noua campioană a Ligii a 4-a din județul Iași. Echipa antrenată de Ionuț Nelu Gavril a câștigat detașat campionatul județean, cu 61 de puncte, fără înfrângere, fiind urmată de Victoria Lețcani – 54 de puncte.

În ultima etapă, Erbiceniul, echipă la care joacă, printre alții, Marius Onofraș, Ovidiu Mihalache sau Adrian Ilie, foști fotbaliști importanți ai Politehnicii Iași, s-a impus cu un categoric 6-1 (1-0) în fața ocupantei locului 4, Stejarul Bârnova.

Golurile au fost marcate de Mădălin Crengăniș – 2, Marius Onofraș, Andrei Apostol, Bogdan Botezatu și Ionuț Gavril (din penalty), respectiv Simionescu.

La finalul partidei, jucătorii și staff-ul echipei Flacăra Erbiceni au primit trofeul, medaliile și tricourile de campioni de la președintele AJF Iași, Sorin Boca.

Flacăra Erbiceni va disputa barajul pentru promovarea în Liga a 3-a cu reprezentanta județului Botoșani, cel mai probabil Sporting Darabani. Meciul tur se va disputa la Darabani, pe 18 iunie, iar returul se va juca la Iași, pe 25 iunie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *