Gabi Szabo a fost „zburată” din funcția de șef de la CSM București! Anunțul primarului Nicușor Dan

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat că o va schimba pe Gabriela Szabo de la conducerea Clubului Sportiv Municipal Bucureşti şi va trimite Corpul de control pentru a verifica activitatea CSM Bucureşti.

Sportiva va fi detaşată la conducerea Clubului Dalles, a adăugat edilul general. Gabriela Szabo ocupa postul de director general al CSM din vara anului 2017.

Interimar va fi numit Iulian Pâslaru, unul dintre adjuncții de la CSM București.

Gabi Szabo a fost „zburată” din funcția de șef de la CSM București! Anunțul primarului Nicușor Dan

„Am luat decizia de a schimba conducerea Clubului Sportiv Municipal Bucureşti. Directorul general al CSM, Gabriela Szabo, va fi detaşată la conducerea Centrului Dalles, iar în locul ei va fi numit interimar unul dintre directorii adjuncţi.

Înainte de a lua această decizie, am discutat cu membrii Consiliului de Administraţie al CSM Bucureşti, iar concluzia a fost clară – schimbarea e necesară.

Actuala conducere a ratat obiective competiţionale, a determinat plecarea unor oameni valoroşi şi a avut un management defectuos (decizii pripite şi fără consultare, dar şi tergiversarea luării altor decizii, incapacitatea de a armoniza relaţiile interne, abordări conflictuale în interacţiunile cu şefii secţiilor sportive)”, a scris Nicuşor Dan, vineri pe Facebook.

Achizitioneaza Revista 100% Sport Romania + Supliment Liga 1 – 9.99lei!

Edilul a mai anunțat că, „în urma semnalelor primite din interior, voi trimite Corpul de Control pentru a verifica activitatea CSM Bucureşti”.

„Precizez că am toată preţuirea pentru performanţele sportive ale Gabrielei Szabo, dar decizia pe care am luat-o priveşte activitatea ei în fruntea CSM Bucureşti”, a încheiat Nicușor Dan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *