Opinie Daniel Nazare | Și cu Vlad Chiricheș, și fără el, tot ăia suntem!

Vlad Chiricheș și Alexandru Maxim nu se retrag de la națională. Te retragi când ai făcut ceva, cred că termenul corect este că pleacă de la prima reprezentativă.

Pentru italianul Giorgio Chellini a fost ultimul meci internaţional când reprezentativa Argentinei a câştigat “Finalissima”, miercuri seară, pe stadionul Wembley din Londra, învingând cu scorul de 3-0 selecţionata Italiei.

Se poarte retrage pentru că a lăsat ceva în urmă. Cei doi tricolori mult mai puțin. Pe Maxim mi-l aduc aminte, după un gol cu Armenia în minutul 90, când făcea semn publicului să tacă din gură.

Opinie Daniel Nazare | Și cu Vlad Chiricheș, și fără el, tot ăia suntem!

În meciul de la Podgorica, 0-2 cu Muntenegru, Vlad Chiricheș a fost integralist și a greșit decisiv, iar Alex Maxim a avut la dispoziție repriza a doua pentru a demonstra. Praf, ar zice puștii pe la școală într-una dintre recreații.

Nu vom fi mai buni fără cei doi sau mai slabi. Nu vom fi alții. Ceea ce ne-a lipsit a fost atitudinea și faptul că nu am alergat și rar am câștigat un balon într-un duel de joc.

Citește Revista 100% Sport România cu doar… 4.99 lei!!!

Poți fi slab, dar măcar să te zbați, să ai nerv, să îți dorești mai mult. Naționala României parcă era pusă la zid. N-ar fi avut nicio șansă indiferent de situație. Cu Vlad Chiricheș n-am fi avut nevoie să fim împușcați, ne sinucideam înainte de execuții.

Poate cu Bosnia la Zenica va fi altfel, deși ne este frică de o nouă Podgorica. Nu ne rămâne decât să fim optimiști. Asta ne-a mai rămas.

———————————————————————————————————————————————————————-

 Daniel – Andrei Nazare (43 de ani) este realizator si co-realizator de emisiuni la Radio Sport Total FM, singurul post de profil din România. Este acum reporter special la Prosport.ro și senior-editor la Revista 100 % Sport. Are o vechime de aproape 25 de ani în presa românească. Este jurnalist sportiv din 1996, debutând ca redactor la ziarul ZIUA. Apoi a trecut la Sportul Românesc, Evenimentul Zilei, Prosport (şef departament Fotbal Intern), Adevarul (Şef secţie Sport şi, ulterior, Director Editorial Divizia WEB), Cancan (redactor-şef adjunct) si Click.ro (redactor-şef). A fost invitat permanent la posturile GSP TV, TV Sport, Telesport, Sport.ro si Digi Sport (emisiunea Digi Sport Special). A scris la rubirca de opinii și editoriale pentru Prosport, Adevărul, Evenimentul Zilei, IlfovSport, 100% Sport.

Achizitioneaza Revista 100% Sport Romania + Supliment Liga 1 – 9.99lei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *