Claudiu Niculescu, oficial la Poli Iași

Claudiu Niculescu este noul antrenor al divizionarei secunde Politehnica Iași. Tehnicianul în vârstă de 46 de ani a semnat un contract pe un sezon și va avea ca obiectiv promovarea în Liga I.
De trei ori campion al țării, câștigător a trei Cupe ale României, al unei Supercupe și de două ori golgeterul primei ligi ca jucător, câștigătorul Cupei și Supercupei ca antrenor, Claudiu Niculescu a fost prezentat oficial intr-o conferință de presă organizată la Stadionul Emil Alexandrescu. Alături de el, în fața jurnaliștilor s-au aflat managerul executiv Florin Briaur, președintele Consiliului Director Cornel Șfaițer și impresarul Florin Vulturar.
”Mă bucur să mă aflu aici, la un club de tradiție. Întotdeauna am venit cu plăcere la Iași, mi-a plăcut atmosfera acestui oraș și a acestui club, iată că se întâmplă și să pot antrena acest club frumos, care trebuie să tindă spre performanță. Condiții sunt, sper să și reușim să îndeplinim obiectivele. Nu am venit la Iași să mă plimb, am venit să muncim și să ducem Iașiul acolo îi este locul”, a declarat Claudiu Niculescu, care a vorbit despre obiectivul său la Iași: ”Am venit să facem performanță, clar. Și pentru a îndeplini cel mai important obiectiv este nevoie să-l îndeplinim pe cel intermediar, play-off-ul. Primul obiectiv va fi calificarea în play-off. După aceea, în iarnă vom evalua, vom vedea pe ce poziție suntem în clasament și în funcție de asta se vor face transferuri în continuare”.
Share