Poli Iași va efectua un cantonament în Bulgaria

Noul antrenor al Politehnicii Iași, Claudiu Niculescu, a creionat împreună cu oficialii clubului din Copou programul de pregătire pentru următoarele două luni. Echipa se va pregăti la Iași până la jumătatea lunii iulie, când se va pleca într-un cantonament de aproape două săptămâni în stațiunea bulgară Bansko, unde Poli va disputa și cinci meciuri amicale.

”În luna iulie, într-o mare măsură vom merge în Bulgaria, la Bansko, pentru un cantonament de 12-13 zile, în special pentru meciuri amicale. Depinde și de adversarii pe care îi vom găsi acolo în acea perioadă. Am optat pentru Bansko, pentru că este o zonă de munte, mai răcoroasă puțin, iar adversarii pe care îi vom găsi sunt destul de buni, din Bulgaria, Macedonia. Încă nu este stabilit totul, trebuie definitivate aceste meciuri pentru a ști sigur, dar în proporție de 90 la sută rămâne Bansko”, a declarat antrenorul Claudiu Niculescu.

Acesta a adăugat că va definitiva staff-ul tehnic în week-end, până luni urmând să anunțe numele preparatorului fizic și al antrenorului cu portarii. Reamintim, din staff-ul lui Niculescu fac parte antrenorii secunzi Cornel Dobre și Mugur Cornățeanu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *