FC Voluntari începe treaba. Start pentru Ciobotariu

FC Voluntari începe, astăzi, pregătirile pentru abordarea viitorului campionat

Revelație a campionatului trecut, locul patru în clasament și finala Cupei României fiind cele mai importante borne, FC Voluntari pune, astăzi, capăt vacanței. Se pleacă la drum cu o serie de completări interesante la nivelul conducerii clubului odată cu venirile a doi experimentați oameni de fotbal, Vladimir Cohn și Gigi Nețoiu, care completează sectorul administrative al grupării.

Ciobotariu securizează lotul

Liviu Ciobotariu a semnat un nou angajament cu FC Voluntari la revenirea din vacanță. Tehnicianul a cerut conducerii clubului securizarea jucătorilor importanți ai echipei care și-au prelungit contractele cu formația ilfoveană. Omogenitatea lotului aduce, clar, un important atu pentru Adam Nemec și compania în perspectiva viitorului campionat în care obiectivele, sunt, normale, unele importante

Vâlceanu și Răduț, noutăți mai…vechi

Pe lângă jucătorii importanți care vor îmbrăca, în continuare, tricoul echipei FC Voluntari, oficialii formației ilfovene au trecut, convingător, și la capitolul achiziții. Primii doi fotbaliști antamați pentru viitorul campionat sunt portarul Octavian Vâlceanu și mijlocașul Mihai Răduț. Ambii se află de o bună perioadă în curtea clubului ilfovean fiind folosiți și în câteva partide amicale. Cei doi jucători au semnat, acum, angajamente valabile pe două sezoane cu echipa antrenată de Liviu Ciobotariu.

Cantonament în Polonia

FC Voluntari are toate condițiiile pentru a pregăti la cel mai bun nivel sezonul care urmează. După obișnuita readaptare la efort va urma un cantonament în Polonia în perioada 27 iunie-8 iulie. FC Voluntari se va caza la hotelul Binkowski din orașul Kielce, urmând ca în cantonamentul din Polonia echipa ilfoveană să dispute și 3 partida amicale cu adversari care vor fi anunțați ulterior. Startul în noul sezon în Liga1 va fi în jurul datei de 16 iulie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *