Completări în atac. FC Voluntari l-a transferat pe Daniel Florea

FC Voluntari și-a întărit compartimentul ofensiv cu un jucător cu mare experiență.

Daniel Florea este jucătorul de atac pentru care au insistat în această vară oficialii echipei din Voluntari. După patru sezoane petrecute acasă, la Târgoviște, Florea vine, acum, să completeze atacul grupării ilfovene. FC Voluntari a mizat, și la acest capitol, pe vasta experiență acumulată pe gazon de atacantul care a purtat banderola la trupa dâmbovițeană. Campania de achiziții a formației din Voluntari nu s-a încheiat, zilele următoare aducând cel puțin alte două veniri interesante la gruparea din Voluntari.

Cătălin Munteanu completează staff-ul tehnic

Liviu Ciobotariu va avea încă un antrenor secund lângă mai vechiul său colaborator Adrian Iordache. Cătălin Munteanu s-a alăturat formației ilfovene intrând deja în atribuții.

Cătălin Munteanu( 43 de ani) va ocupa, alături de Adrian Iordache, funcția de antrenor secund în echipa tehnică a lui Liviu Ciobotariu, care este completată de Mihai Ștețca ( antrenor cu portarii) și Lucian Păun (preparator fizic)

În cariera sa de jucător Cătălin Munteanu a evoluat la Steaua București, Atlético Madrid, Espanyol, Albacete, Murcia, Dinamo București, FC Brașov și Viitorul Constanța.

La capitolul trofee, noul secund FC Voluntari are în palmares titlul de campion și Cupa României cu Steaua București(1997), și tripla: campionat( 2007)- Cupă (2012)- Super-Cupă ( 2012) cu Dinamo București.

Pentru echipa națională a României a evoluat în 18 partide în care a reușit să marcheze 2 goluri.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *