SuperSocial | Weekend cu tenis la nivel înalt

În așteptarea turneului de Mare Șlem de la Wimbledon, tenisul s-a mutat pe iarbă, iar româncele sunt în top. La Birmingham (Marea Britanie), suntem reprezentați în semifinale de cele mai bune tenismene tricolore. În revenire de formă, Simona Halep (20 WTA) speră să simtă din nou gustul succesului și să ridice trofeul deasupra capului, dar până atunci se luptă pentru calificarea în ultimul act cu brazilianca Beatriz Maia Haddad (32 WTA). Pe partea cealaltă a tabloului, Sorana Cîrstea (36 WTA) are prima șansă în duelul pentru finală cu chinezoaica Shuai Zhang (52 WTA).

Urmărește recomandările 100% Sport în Supersocial!

Semifinale interesante oferă și turneul de la Berlin (Germania), cu patru tenismene din Top 20 WTA. Belinda Bencic (Elveția, 17 WTA) o întâlnește pe Maria Sakkari (Grecia, 6 WTA), în timp ce Ons Jabeur (Tunisia, 4 WTA) se duelează cu Cori Gauff (SUA, 3 WTA).

La masculin, noul lider ATP, rusul Daniil Medvedev este marele favorit la trofeu și nu ar trebui să aibă probleme în semifinale cu reprezentantul gazdelor, Oscar Otte (51 ATP). Oponentul din finală se va decide între polonezul Hubert Hurkacz (12 ATP) și mereu surprinzătorul Nick Kyegios (Australia, 65 ATP).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *