Opinie Daniel Nazare | Începe campionatul lui 30+

Pe 9 iulie va fi Supercupa CFR Cluj – Sepsi. Apoi, după doar o săptămână, se reia campionatul intern în care au început să curgă transferurile.

Parcă mai multe ca în alți ani, dar fără zerourile din anii fără criză economică, pandemie sau război.

Petrolul l-a luat pe Gicu Grozav (32 de ani) și Gabi Tamaș (38 de ani), Farul l-a adus pe Gabi Torje (32 de ani), FC Argeș l-a „furat” de la Craiova pe Marius Constantin (37 de ani), FC Voluntari s-a orientat spre Mihai Răduț (30 de ani) și Daniel Florea (34 de ani). Mai rămâne să vedem unde merge Budescu. La vârsta lui tot la campionatul nostru va rămâne.

Opinie Daniel Nazare | Începe campionatul lui 30+

Aceștia vor fi fotbaliștii după care ne vom uita, mai puțin spre tineri. În ciuda regulii Under 21, singurele oaze în care putem regăsi unele talente sunt FCSB, Univ. Craiova și Farul.

În rest, cei care vor face diferența, vor încânta publicul, vor fi cei pe care-i cunoaștem deja din periplurile de la echipa națională.

O națională care e la pământ acum, dar care cu cei enumerați mai sus avea un soi de consistență.

În acest timp, Edi Iordănescu e sfătuit să tate-n carne vie. Din ce îmi aduc aminte nu l-a oprit nimeni nici când a preluat prima reprezentativă.

Citește Revista 100% Sport România cu doar… 4.99 lei!!!

Va veni ziua și nu e prea departe când selecționerul se va îndrepta cu privirea spre jucătorii 30+ care spun că s-au retras pentru a lăsa locul altora mai tineri.

Care tineri nu sunt în stare să scoată niciun punct dintr-o grupă în care, fără portarul Niță, n-am fi avut niciun punct după 4 meciuri din Liga Națiunilor.

Să înceapă campionatul ca să avem ce vedea și ce alege pentru echipa națională. Doamne Ajută!
———————————————————————————————————————————————————————-

 Daniel – Andrei Nazare (43 de ani) este realizator si co-realizator de emisiuni la Radio Sport Total FM, singurul post de profil din România. Este acum reporter special la Prosport.ro și senior-editor la Revista 100 % Sport. Are o vechime de aproape 25 de ani în presa românească. Este jurnalist sportiv din 1996, debutând ca redactor la ziarul ZIUA. Apoi a trecut la Sportul Românesc, Evenimentul Zilei, Prosport (şef departament Fotbal Intern), Adevarul (Şef secţie Sport şi, ulterior, Director Editorial Divizia WEB), Cancan (redactor-şef adjunct) si Click.ro (redactor-şef). A fost invitat permanent la posturile GSP TV, TV Sport, Telesport, Sport.ro si Digi Sport (emisiunea Digi Sport Special). A scris la rubirca de opinii și editoriale pentru Prosport, Adevărul, Evenimentul Zilei, IlfovSport, 100% Sport.

Achizitioneaza Revista 100% Sport Romania + Supliment Liga 1 – 9.99lei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *