Din nou la drum. Concordia Chiajna și-a reluat pregătirile

Concordia Chiajna a dat startul pregătirilor unui nou sezon cu aceleași provocări

Concordia a fost la doar câteva minute de promovarea în eșalonul prim al fotbalului românesc în dubla cu dâmbovițenii de la Chindia. Noul campionat aduce, la capitolul intenții, aceleași aspirații legate de accederea în Liga 1

Promovare cu Ianis Zicu

Venit pe parcursul campionatului, după despărțirea de Claudiu Niculescu, antrenorul Ianis Zicu i-a convins pe responsabilii formației ilfovene. Un nou acord cu antrenorul a venit, în aceste condiții, firesc. Ianis Zicu și-a păstrat și configurația staff-ului alături de care va lucra într-un campionat în care țelul se menține, promovarea în Liga 1.

Miza tot pe experiență

O oază de normalitate fotbalistică, la toate nivelurile, Concordia va miza și în noul sezon, pe jucători cu experiență. ”Da, politica noastră rămâne aceeași, căutăm jucători cu valoare și caracter. Desigur, atenția este îndreptată și către tineri jucători de viitor. În maxim o săptămână vom securiza toate noutățile la echipă”, a precizat la Metropola TV directorul sportiv al Concordiei, Cristian Bălașa.

Amical cu FC Voluntari, cantonament în străinătate

Programul precompetițional este déjà alcătuit de oficialii Concordiei Chiajna. La capătul primei săptămâni de antrenamente vine și un prim meci amical, în compania primdivizionarei FC Voluntari. Cantonamentul va fi efectuat, de această dată, în străinătate și va cuprinde și disputarea a patru partide de verificare. ”Obiectivul rămâne același, promovarea în primul eșalon. Am făcut progrese, de la un campionat la altul, și sperăm să vină clipa, la vară, când vom sărbători revenirea în peisajul primului eșalon”, a spus Cristi Bălașa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *