Ieri reunirea, vineri primul amical. Vali Negru a început munca la CS Tunari

CS Tunari și-a reluat pregătirile în vederea abordării noului sezon de Liga a III-a

Tunariul visează, la finalul campionatului următor, la promovarea în Liga a II-a pe care a urmărit-o, intens, și în stagiunea precedentă. Sezonul trecut a adus o participare generoasă în lupta pentru promovare încheiată cu finala susținută în compania Progresului Spartac care a obținut, clar, după o dublă victorie, promovarea în eșalonul secund.

Alt antrenor, același obiectiv

CS Tunari și-a reluat pregătirile în vederea noului sezon cu un alt antrenor principal la conducerea tehnică după încheirea colaborării cu Marcel Abăluță. Vali Negru este alesul grupării conduse de Lucian Costache și Florin Vlădilă pentru a da un contur clar în lupta pentru promovare. În echipa lui Negru își mențin pozițiile Alin Ilin și Corneliu Fulga alături de noul preparator fizic, Alexandru Frângu.

Vineri, primul amical

La doar câteva zile distanță de primul antrenament al verii vine, rapid, și un test amical. CS Tunari joacă, vineri, cu prahovenii de la CS Blejoi în primul joc de verificare din această vară. Lista partidelor amicale mai cuprinde teste cu alte șase formații.

Noutăți importante sub comanda lui Vali Negru

Oficialii formației ilfovene au completat semnificativ lotul de jucători aflat sub comanda lui Vali Negru. Doi jucători cu experiență de la Concordia Chiajna, Bogdan Barbu și Lucian Ion, vor pune umărul la realizarea obiectivului propus. Daniel Cârjan s-a întors în Capitală după experiența CAO Oradea. În schimb, față de lotul folosit sezonul trecut nu se mai regăsesc acum în efectiv Cosmin Gabriel Ionica, Acasandrei Lucian, Danciu Bogdan, Razvan Milea, Oancă Andrei,  Ion Catalin și Dan Isvoranu

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *