Bogdan Argeş Vintilă a semnat cu Chiajna. Iarbă la Concordia

Concordia Chiajna a adus un antrenor cu Licenţa PRO la conducerea Centrului de Copii şi Juniori

Bogdan Argeş Vintilă este alegerea ilfovenilor de la Concordia pentru şefia Centrului de Copii şi Juniori. Antrenor cu Licenţa PRo în buzunar şi cu trecut important la câteva grupări cu nume în fotbalul românesc, Vintilă era liber de contract de mai multă vreme. Oportunitatea Concordia a fost acceptată şi Bogdan Argeş Vintilă a început treaba la gruparea condusă de Cristi Tănase unde se va ocupa, cu precădere, de sectorul juvenil.

Iarbă la arena Concordiei

Formaţia antrenată de Ianis Zicu va evolua în primele etape din noul sezon, ca şi gazdă, la Centrul Naţional de Fotbal de la Buftea. Chiar dacă s-a ratat oportunitatea trecerii în prima ligă, la barajul cu dâmboviţenii de la Chindia, s-a trecut la gazonarea arenei centrale cu un covor de iarbă de un standard ridicat. Va mai trece o scurtă perioadă până când echipa se poate întoarce acasă pe un excelent gazon de iarbă după ce în ultimii ani Concordia a evoluat, acasă, doar pe teren sintetic.

Cristi Tănase: „Suntem o echipă mică!”

Lucrările de gazonare ale arenei, instalarea lui Bogdan Argeş Vintilă la şefia Centrului de Copii şi Juniori şi campania de achiziţii din această vară au fost discret reflectate de trupa condusă de Cristi Tănase. „Noi ne facem treaba în linişte. Nu prea ne bagă nimeni în seamă, aşa că am considerat că este mai bine să fim mai discreţi. Siturile de specialitate scriu orice despre echipele de tradiţie. Noi suntem o formaţie mică, nu trezim acelaşi interes”, a precizat preşedintele gruării din Chiajna. Concordia debutează în noul sezon cu CSM Slatina în partida programată la Centrul Naţional de Fotbal de la Buftea.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *