Opinie Daniel Nazare | Mulți nervi, eliminări, fumigene și VAR prost! De neam prost

Etapa a patra din Superligă ne-a adus aminte de partidele slabe, de violență, nervozitate și funcționarea slabă a tehnologiei VAR.

Toate echipele au dezamăgit. Până și FC U Craiova, care practică fotbalul cel mai bun, n-a adunat puncte. E ca un grădinar care produce cele mai bune roșii, dar care se strică în propria curte.

Dan Petrescu și Nae Constantin au fost eliminați, mai lipsea și Marius Croitoru să plece la cabine, el fiind un Dorienl Munteanu al cartonașelor roșii în Liga 1. Nu-l ajunge nimeni, nici dacă dă cu pumnul meci de meci.

Opinie Daniel Nazare | Mulți nervi, eliminări, fumigene și VAR prost! De neam prost

La Craiova a fost mai mult fum, fotbal puțin, multe penalty-uri și un Istvan Kovacs prea arogant. El nu merge la VAR, e sigur pe el. E și vina CCA, îl pune pe anonimul Cătălin Popa în camera VAR. Ce să-i zică ăla? Nu are autoritate deloc. La camera VAR când e Istvan Kovacs, e nevoie de Hațegan sau Radu Petrescu. Nu nenea de la Pitești, cu fizic de bucătar la șaormeria din colț.

Dacă VAR-ul avea probleme tehnice, acum are de interpretare. Faze care au fost judecate eronat, deși ele păreau foarte simple.

Plus Istvan Kovacs, arbitru care dacă se ducea la VAR pe penalty-ul doi se făcea de râs. Pentru că ajungea să aibă două decizii greșite.

„Prima dată nu am vrut să comentez, dar ulterior când am început să văd ce s-a întâmplat și am primit și informația, care este 100% reală, a trebuit să o fac. Cei din VAR i-au spus să nu dea penalty, dar el nu a vrut.

Acest băiat care a ajuns mare arbitru al Europei, important este că e perfect, fără greșeală. Dacă VAR-ul spune că nu e penalty, nici de el nu asculți? Dacă vedea faza, ar fi schimbat decizia, iar marele arbitru care merge în Qatar nu a vrut să facă acest lucru.

Nu a făcut-o să-l ajute pe Rotaru, a făcut-o pentru că s-a desprins puțin de pe pământ. L-am văzut și acum cum pășește pe stadion, îl credeam altfel, e bun, dar a fost bun pentru Rotaru aseară.

Toate greșelile sunt împotriva noastră, iar pentru noi aceste decizii incorecte contează. Dacă nici cu VAR nu avem șanse egale…”, a spus Adrian Mititelu la Pro Arena.

Nu prea îmi place să-i dau dreptate lui Adrian Mititelu. Dar acum chiar are. Istvan Kovacs chiar e stelar, nu mai e pe pământ. Zboară.

Și când zboară nu-i ajunge nimeni la nas.
———————————————————————————————————————————————————————-

 Daniel – Andrei Nazare (43 de ani) este realizator si co-realizator de emisiuni la Radio Sport Total FM, singurul post de profil din România. Este acum reporter special la Prosport.ro și senior-editor la Revista 100 % Sport. Are o vechime de aproape 25 de ani în presa românească. Este jurnalist sportiv din 1996, debutând ca redactor la ziarul ZIUA. Apoi a trecut la Sportul Românesc, Evenimentul Zilei, Prosport (şef departament Fotbal Intern), Adevarul (Şef secţie Sport şi, ulterior, Director Editorial Divizia WEB), Cancan (redactor-şef adjunct) si Click.ro (redactor-şef). A fost invitat permanent la posturile GSP TV, TV Sport, Telesport, Sport.ro si Digi Sport (emisiunea Digi Sport Special). A scris la rubirca de opinii și editoriale pentru Prosport, Adevărul, Evenimentul Zilei, IlfovSport, 100% Sport.

Achizitioneaza Revista 100% Sport Romania + Supliment Liga 1 – 9.99lei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *