SuperSocial | Nopți cu tenis-spectacol la US Open

Ultimul turneu de Mare Șlem al anului debutează în această seară și anunță un spectacol de zile mari. Organizatorii US Open au plusat într-un mod extraordinar și au anunțat cele mai mari premii din istorie, 60 de milioane de dolari. În plus, este ultima apariție pe teren pentru cea mai bună tenismenă din istorie, Serena Williams, care va participa și în proba de dublu, alături de sora ei, Venus. Din păcate, lipsește Novak Djokovic, sârbul ratând prezența din cauza faptului că nu este vaccinat anti-COVID.

Urmărește recomandările 100% Sport în Supersocial!

Ochii sunt ațintiți către cei doi câștigători de anul trecut, Emma Răducanu și Daniil Medvedev. Vor reuși ei să-și păstreze titlul, chiar dacă au o concurență accerbă? Tot la capitolul atenție maximă se încadrează și Rafael Nadal, marele campion revenind la New York după trei ani de absență.

Pentru români însă, cel mai important este parcursul Simonei Halep. Constănțeanca este într-o revenire de formă spectaculoasă, dar nu are un palmares deosebit la US Open. De altfel, turneul american este singurul de Mare Șlem unde fostul lider mondial nu a ajuns în finală. Pa tabloul principal mai sunt patru românce, Irina Begu, Sorana Cârstea, Jaqueline Cristian și Gabriela Ruse.

 

Share