NUMĂRUL 68 (120) 100% SPORT ROMÂNIA ESTE PE PIAȚĂ! LUNA AUGUST, PLINĂ DE MEDALII! AI REVISTĂ + SUPLIMENT LIGA I

Numărul 68 al Revistei 100% Sport România, 120 dacă punem și IlfovSport, pentru că suntem aceeași echipă, din același proiect editorial, a apărut marți, 13 septembrie, și se găsește la chioșcurile de ziare Inmedio din București și din țară, dar și la distribuitorii de presă zonali. Revista poate fi găsită și în format pdf, pentru cei care au trecut deja la obișnuința cititului presei în mediul online. În plus, așa cum v-am obișnuit, dacă este septembrie aveți și un supliment cu toate echipele, loturile, programul și informații inedite despre echipele din Liga I, în condiții grafice de excepție.

Vara s-a încheiat, dar noi am avut mult de lucru, întrucât sportivii români au avut o lună august absolut fantastică, de poveste, am spune. Contrar așteptărilor, ceea ce s-a întâmplat în vara abia încheiată promite o nouă relansare a sportului de la noi. În prim-plan s-au aflat canotorii, care, confirmând evoluțiile foarte bune din Japonia, au înregistrat un bilanț deosebit la CE (5 medalii de aur și 3 de bronz), dar și înotătorii, cei care îl au ca lider pe tânărul David Popovici. O supriză extraordinar de frumoasă a oferit canoistul Cătălin Chirilă, care a câștigat titlul mondial în proba în care a excelat Ivan Patzaichin.

Cumpără Revista 100% Sport România + Supliment Superliga – 12.99 lei!!!

Citește Revista 100% Sport România + Supliment Superliga – 4.99 lei!!!

Fără să surprindă, succesul Biancăi Perie Ghelber la aruncarea ciocanului promite o revenire a atleților noștri în prim-plan. Așa cum „bronzul” obținut de Maria Boldor (floretă) și Iulian Teodosiu (sabie) confirmă menținerea scrimei românești în elită chiar și în condițiile retragerii Anei Maria Popescu (spadă). De asemenea, medaliile europene obținute de jucătorii de tenis de masă Bernadette Szöcs, Eliza Samara, Andreea Dragoman, Ovidiu Ionescu și Adina Diaconu, precum și de săritorii în apă de la mare înălțime Constantin Popovici și Cătălin Preda oferă noi perspective. Iar lista sporturilor în care s-au câștigat ori se pot câștiga medalii nu se încheie aici, pe aceasta putând fi trecute luptele, judo-ul, boxul, tenisul și chiar gimnastica, o disciplină care a fost datoare în ultimii ani, dar care dă semne de renaștere prin rezultatele înregistrate la junioare. Toate acestea într-o analiză marca 100% Sport.

De asemenea, nu uitați, noul număr 100% Sport vine cu un supliment de excepție, 50 de pagini în condiții grafice de top, unde găsiți programul, toate loturile, informații inedite și statistice, dar și previziunile 100% Sport, noului sezon al Superligii de fotbal, sezonul 2022-2023. Toate acestea vin cu număruld e septembrie al revistei 100% Sport. Am fost nevoiți să așteptăm până aproape de 8-9 septembrie, pentru a efectua toate transferurile, încât suplimentul să fie actualizat până aproape de perioada de transferuri a începutului de an 2023.

CE MAI CITIM ÎN NOUL 100% Sport

LECȚIA DE SPORT. În prima jumătate a secolului trecut, handbalul s-a jucat în 7, dar și în 11 oameni, pe stadioane de fotbal, cu record de spectatori pe Republicii.

LASĂ FOTBALUL PENTRU A FI PROFESOR. Ajuns la 36 de ani, fotbalistul Andrei Poverlovici a agățat ghetele în cui și se dedică acum catedrei școlare.

CSM CONSTANȚA, START LANSAT. Clubul Sportiv Municipal Constanța s-a lansat oficial în a doua parte a lunii august. Dar proiectul a făcut primii pași încă de la începutul anului.

ANA BOGDAN, REGINĂ LA IAȘI. Iașiul a devenit, încet dar sigur, un pol important în tenisul românesc și internațional. Turneele ATP Challenger 100 ”Concord Iași Open” și WTA 125 ”BCR Iași Open” au pus capitala Moldovei pe harta tenisului mondial.

PETRIŞOR BONDREA, ATAC LA „PIRAŢII“ DIN FOTBAL. Despre fotbalul juvenil și problemele lui, 100% Sport a stat de vorbă cu unul dintre cei mai vechi și mai cunoscuţi profesori-antrenori ai Băniei: Petrișor Bondrea. Are 57 de ani și 28 de carieră neîntreruptă!

ISTORIA CUPEI MONDIALE. PÂNĂ LA STARTUL EDIȚIEI WORLD CUP DIN QATAR VEȚI GĂSI ÎN PAGINILE 100% SPORT EVENIMENTE MAI PUȚIN CUNOSCUTE DIN FOTBAL, DE LA CEL MAI IMPORTANT TURNEU PLANETAR. ÎN NOUL NUMĂR, DESPRE GOLGHETERII ISTORICI.

MICUL PARIS, PE 2 ROȚI. Organizată în premieră pentru țara noastră, în centrul Bucureștilor, competiția ciclistă L’ÉTAPE ROMÂNIA BY TOUR DE FRANCE i-a reunit atât pe amatori, cât și pe profesioniști.

DE VORBĂ CU CECILIA BÂRBORA. Cecilia Bârbora a debutat de când era studentă în lumea filmului, dezvoltându-se profesional de-a lungul timpului, adunând în palmares numeroase producții cinematografice, cu unele dintre ele fiind prezentă la festivaluri de anvergură precum cele de la Cannes sau Berlin. Soră de fotbalist prim-divizionar, nu avea cum să rămână indiferentă față de fenomenul sportiv.

MICUȚA NOASTRĂ DE LA ALL ENGLAND CLUB. La doar 14 ani, Alexia Tatu a intrat în istoria unuia dintre cele mai mari turnee de tenis din lume. Românca a câștigat prima ediție Wimbledon U14 și continuă să facă performanță.

Cumpără Revista 100% Sport România + Supliment Superliga – 12.99 lei!!!

Citește Revista 100% Sport România + Supliment Superliga – 4.99 lei!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *