SuperSocial | Șocul săptămânii vine de la Munchen

După surprizele din prima rundă, Liga Campionilor propune o nouă săptămâna de foc. Toții ochi sunt ațintiți pe duelul dintre Liverpool și Ajax. “Cormoranii” sunt obligați să-și ia revanșa după umilința de la Napoli. Orice pas greșit ar putea să însemne o demitere a lui Jurgen Klopp.

Șocul serii de marți vine însă de la Munchen, unde Bayern primește vizita Barcelonei. Cele două sunt cotate cu șanse la trofeu și această primă întâlnire reprezintă un adevărat test. În plus, Robert Lewandowski se întoarce la Munchen în tricoul catalinilor. Iar fanii bavarezi nu au uitat cum a forțat plecare de la Bayern.

Urmărește recomandările 100% Sport în Supersocial!

Și meciul de la Torino, unde Juventus întâlnește pe Benfica se anunță spectaculos. Portughezii speră să profite de forma slabă a “Bătrânei Doamne” și să țină pasul cu PSG în fruntea grupei.

Și celelalte două competiții europene, Europa League și Conference League programează a doua rundă. Iar echipele românești și-au propus să bifeze primul succes. Cele mai mari șanse le are CFR Cluj. Joacă pe teren propriu, iar adversara nu este de temut. Turcii de la Sivasspor se află în scădere de turație după un sezon bun.

În schimb, FCSB are o misiune dificilă. Va primi pe Arena Națională un nume mare al fotbalului european. Ca și bucureștenii, Anderlecht Bruxelles și-a pierdut din strălucire, dar rămâne totuși o nucă tare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *