Claudiu Niculescu, contestat la Iași pentru evoluțiile slabe ale Politehnicii

Antrenorul Politehnicii Iași, Claudiu Niculescu, a intrat în vizorul suporterilor ieșeni după evoluțiile slabe ale echipei din ultima perioadă. În ultima etapă a ligii secunde, Iașiul a obținut un punct norocos la Slobozia, după un meci în care nu a trimis niciun șut pe spațiul porții, iar gazdele au dominmat clar pe final.

A fost a doua deplasare consecutivă foarte slabă pentru ieșeni, după acel 1-2 cu Steaua, în Ghencea. Nici la ultima apariție pe teren propriul Poli nu a jucat strălucit, dar s-a impus totuși în fața Gloriei Buzău printr-un autogol.

După evoluția modestă de la Slobozia, antrenorul Claudiu Niculescu și-a atras un val de critici pentru jocul slab al echipei. Suporterii sunt nemulțumiți de faptul că Poli a bifat mai multe meciuri consecutive slabe, în special în ultimele două deplasări, cu Steaua și Slobozia. Pe teren propriu, Iașiul are procentaj de sută la sută până acum, dar nici acasă jocul nu a fost strălucit de fiecare dată. Cu Chiajna Poli s-a impus în prelungiri, iar cu Buzăul victoria a venit în urma unui autogol.

În mediul online, suporterii lui Poli critică în termeni duri evoluția Iașiului și consideră că Poli nu poate ajunge în play-off cu un astfel de joc. Mai mult decât atât, unii cer schimbarea lui Niculescu.

Conducerea clubului recunoaște că jocul nu este cel pe care ieșenii și-l doresc. Managerul executiv Florin Briaur s-a declarat însă optimist că Poli va arăta altfel după întreruperea generată de meciurile echipelor naționale.

”Am obținut un rezultat bun la Slobozia, dacă ne uităm la adversarul întâlnit, dar foarte bun dacă ne uităm la ce am jucat noi. Am văzut și eu un val de critici la care suntem supuși. Și pe bună dreptate. Suporterii au dreptate, nici noi nu suntem mulțumiți de cum am evoluat la Slobozia, dar am încredere că vom redresa lucrurile. Ne-am fi dorit o victorie, pentru că dorința noastră era să intrăm în această pauză competițională de pe locul 1. Era o ambiție a noastră”, a declarat managerul executiv Florin Briaur.

În ciuda jocului slab, Poli ocupă locul 4 în clasament, cu 14 puncte.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *