SuperSocial | Runda finală în faza grupelor Ligii Națiunilor

Miercuri seara se dă startul în ultima etapă din faza grupelor Ligii Națiunilor. Una în care vom afla câștigătoarele din această rundă. Însă mizele sunt mult mai mari. Pentru că în joc se află puncte care vor influența calificările pentru turneele finale de la Europene și Mondiale.

Urmărește recomandările 100% Sport în Supersocial!

În primul rând, se va remodela clasamentul mondial FIFA. Și mai important, naționalele cu șanse mici de a fi prezente la turnee finale pot prinde un loc în baraj. Printre acestea se numără și România, care se află într-o postură dificilă. Tricolorii sunt pe ultimul loc în grupă și riscă să ajungă în a treia grupă valorică. Dar două victorii îi pot urca pe elevii lui Edi Iordănescu chiar și în fruntea clasamentului.

Pe lângă retrogradate, se vor stabili și promovatele, dar și reprezentativele care luptă pentru marele trofeu, Printre cele mai tari întâlniri sunt Italia – Anglia, Portugalia – Spania și Germania – Anglia. Atenția se concentrează și pe marea surpriză a competiției, Ungaria, pe primul loc într-o grupă cu Germania, Italia și Anglia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *