Karateka de la cluburile ieșene ENPI și RISEI, premiați pentru rezultatele din 2022

La finalul unui an bogat în rezultate de excepție atât pe plan intern, cât și internațional, karateka de la cluburile ieșene ENPI și RISEI au fost răsplătiți de către conducătorii și antrenorii celor două cluburi, duminică, în cadru festiv.

Sala de sport a Colegiului Tehnic ”Ioan C. Ștefănescu” din Iași s-a dovedit a fi neîncăpătoare pentru cei peste 100 de sportivi participanți la ”Gala Performaței”, un eveniment devenit tradiție în karate-ul tradițional ieșean. Pe lângă premiile primite din partea antrenorilor, sportivii cei mai mici au avut emoții și pentru absolvirea examenelor de grad și centură, iar cei mai experimentați au oferit momente demonstrative spectaculoase în fața părinților și bunicilor prezenți la eveniment.

”A fost un an cu multe rezultate de excepție și îi felicit pe toți cei care au reușit aceste performanțe. De asemenea, le mulțumesc în mod special și părinților pentru implicarea de care au dat dovadă”, a declarat managerul clubului RISEI Iași, Sensei Marian Bejenaru, cel care se ocupă de pregătirea copiilor împreună cu soția sa Petronela Bejenaru.

ENPI Iași, la aproape 30 de ani de la înființare

În cadrul galei au fost și momente emoționante pentru unii dintre foștii sportivi ai clubului ENPI. Anul viitor se împlinesc 30 de ani de la înființarea clubului condus de Sensei Constantin Adăscăliței, iar acesta din urmă a ținut să-i premieze nu doar pe actualii performeri, ci și pe unii sportivi din generația veche.

”Dincolo de mulțumiri și felicitări adresate partenerilor, sponsorilor și sportivilor, un respect deosebit îl merită părinții copiilor ce înțeleg foarte bine cum trebuie completată educația școlară cu disciplina și anduranța sportivă atât de necesară pentru reușita în viață”, a declarat managerul Clubului Sportiv ENPI Iași, Sensei Constantin Adăscăliței, vicepreședinte al Federației Române de Karate Tradițional.

Lista sportivilor premiați:

RISEI Iași

Pavel Robert Constantino

Bistriceanu Mario

Marinescu Ana Maria

Munteanu Patrik Nicolas

Bușaga Ioana

Sandu David Florin

Popa Miruna Ioana

Horoiu Sofia

Rusu Ionuț Claudiu

Lupu Iulia

Diaconescu Damian

Dolcan Iosif

Ciuhureanu Matei

Șipoș Tudor Gabriel

Șipoș Anastasia

Gavrilă Bogdan Damian

Sandu Narcis Lucas

Bejenaru David Andrei

Acatrinei Daria Elena

Tagarcea Miruna

Păvălache Mihai Flavius

Florea Sara Maria

 

ENPI Iași

Aurel Ciubotariu

Octavian Postolache

Cristian Bistriceanu

Bianca Balaur

 

Au mai fost premiați foști sportivi de performanță ai clubului:

Dragoș Bălăiasa

Marius Adăscăliței

Emanuela Albert (Vasiliu)

Iulian Dumitraș

Partenerii si sponsorii anului 2022: EMAG AUTOMOBILE; MEGA AUTO; INBIT; ELIPARKS BDS LOYAL; BLACK SQUARE; RLC TRIDENT SRL; Primăria Municipiului Iași.

(Narcis POHOAȚĂ)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *