Mutare de efect la Concordia Chiajna. A semnat Gabriel Tamaș

Concordia Chiajna rămâne în grațiile unui loc de play-off la finalul sezonului regulat

Concordia Chiajna păstrează șanse de a se număra printre formațiile care se vor regăsi în play-off la finalul sezonului regulat chiar dacă ilfovenii nu depind doar de rezultatele lor. Tocmai de aceea campania de achiziții din această iarnă se axează pe aducerea unor jucători cu mare experiență.

Lovitura Gabriel Tamaș

Relația de bună prietenie dintre președintele clubului din Chiajna, Cristian Tănase, și Gabriel Tamaș l-a determinat pe valorosul fundaș central să accepte, până la vară, o altă provocare la nivelul eșalonului secund. Tamaș va aduce, clar, la nivelul vestiarului și al jocului o siguranță de care este nevoie la formația antrenată de Eugen Trică.

Tamaș: ”Am ales normalitatea”

GabrielTamaș s-a aflat în această iarnă pe agenda unor formații de primă ligă sfârșind, până la urmă, prin semnătura pe contractul oferit de Concordia. ”Am semnat cu Chiajna, în primul rând datorită prieteniei cu președintele Tănase. La Chiajna am găsit normalitate, un club la care nu există o oră întârziere la salarii. De când m-am întors în țară nu a fost club care să fie la zi cu salariile, niciodată nu am luat banii lunar! Apoi, ce bază sportivă am găsit la Chiajna m-am crucit! Este una extraordinară, aș spune în primele cinci din țară, după baza celor de la FCSB de la Berceni, Farul, FCU Craiova și U Craiova. Totul la superlativ. Toate acestea m-au convins să semnez cu Chiajna”, a spus Tamaș după semnarea contractului cu divizionara secundă ilfoveană.

Pe lista Brașovului

Gabriel Tamaș s-a antrenat, o vreme, cu FC Brașov după despărțirea de Petrolul oferind chiar perspectiva semnării unui angajament cu trupa condusă de Marin Mitran. ”Nu suntem supărați pe Gabi pentru că a ales o altă formație de eșalon secund. Am fost interesați de aportul lui dar acum este un capitol încheiat”, a precizat președintele brașovenilor, Marin Mitran. Concordia Chiajna, și cu Gabi Tamaș acum în efectiv, are nevoie de toate punctele puse în joc în cele 3 jocuri care mai sunt de disputat, cu Minaur Baia Mare, Ripensia Timișoara și Metaloglobus București, dar și de o corelare cu rezultate favorabile ale altor formații implicate în aceeași cursă de play-off.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *