Licenţă pentru promovare. Gabriel Manu a semnat cu CS Tunari

Lupta pentru promovarea în eşalonul secund aduce mutări interesante în Liga a III-a

CS Tunari a devenit o echipă extrem de atractivă în peisajul celui de al treilea eşalon competiţional ţinând cont de investiţiile majore făcute, la toate nivelurile, de gruparea ilfoveană.

Jucători, Avram, Manu…

Campania de pregătire a anului fotbalistic 2023 a început odată cu transferurile importante făcute de trupa condusă de Florin Vlădilă şi Lucian Costache. Bogdan Şandru, Cosmin Lambru, Claudiu Herea şi Paul Mitrică au completat un efectiv menit să asigure parcursul către promovarea în cel de al doilea eşalon. A venit, mai apoi, şi numirea lui Vasile Avram, un om cu mare experienţă urmată de instalarea lui Gabriel Manu ca antrenor principal.

“M-a convins, rapid, domnul primar!”

CS Tunari speră că vara care vine să aducă şi dorita promovare în eşalonul secund într-o competiţie cu alte formaţii puternice, cu acelaşi obiectiv. Tocmai de aceea a fost adus un antrenor cu experienţă, Gabriel Manu, care nu a ezitat niciun moment la chemarea ilfovenilor.

“M-am convins rapid că vorbim de un obiectiv de performanţă la Tunari. Nu cred că există multe echipe la niveluri superiaore care să deţină infrastructura de la Tunari. M-a sunat domnul primar şi am ajuns rapid la o înţelegere pentru că vorbim aceeaşi limbă, performanţă”, au fost primele cuvinte ale lui Gabriel Manu în noua sa postură de antrenor principal al CS Tunari unde va fi acompaniat de Alin Ilin. Interesant este că oficialii echipei din Tunari au jucat “tare” în această iarnă ofertând nume importante la capitolul antrenori precum Bogdan Lobonţ, Ilie Poenaru sau Eric Lincar. Gabriel Manu face cunoştinţă cu noua sa echipă sâmbătă când CS Tunari dispută un meci amical cu echipa secundă a FCSB.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *