Croatul Katanec a semnat cu Poli Iași

Politehnica Iași a oficializat a treia achiziție a iernii. Fundașul central croat Matija Katanec, 32 de ani, a trecut cu bine de vizita medicală și a semnat un contract pe un an cu Poli, cu opțiune de prelungire dacă moldovenii vor promova în SuperLiga.

Născut pe 4 mai 1990, la Varazdin, Matija Katanec este fundaș central de picior stâng și va crea o concurență serioasă în centrul defensivei, acolo unde au mai evoluat în tur Florin Plămadă, Răzvan Tincu și Viorel Lică.

Katanec este al treilea jucător adus de Poli în această iarnă, după mijlocașii ofensivi Alexandru Musi (împrumut de la FCSB) și Robert Ion, venit liber de contract după despărțirea de Farul Constanța.

Katanec a evoluat ultima dată la Varazdin, în Croația, echipă pentru care a bifat 136 de minute în două partide în acest sezon.

În cariera sa, stoperul croat a mai evoluat la formațiile VSNK Varteks, Croatia Sesvete, HNK Gorica (Croația), Gradina, Radnik Bijeljina, Zrinjski (Bosnia Herțegovina), Spezia (Italia), Mezokovesd-Zsory și Zalaegerszegi TE (Ungaria).

 

Share