OPINIE DANIEL NAZARE | De ce merită Sepsi Sf. Gheorghe mai mult ca Adrian Mititelu să joace în playoff

Nu neapărat pentru că ar avea mai multe puncte. Nebunia n-a început de la suporterii covăsneni, ci de la cei olteni. Ai lui Mititelu.

Chiar dacă ei n-au mai fost acum sub comanda patronului oltean, ei au fost cândva.

În alte vremuri, demiteau antrenori la dorința lui Adrian Mititelu. Că azi lucrurile s-au întors împotriva conducătorului oltean este doar vina lui.

OPINIE DANIEL NAZARE | De ce merită Sepsi mai mult ca Mititelu să joace în playoff

Totul se va decide duminică. Sepsi are nevoie de un punct, asta dacă nu cumva U Craiova 1948 se încurcă la Sibiu contra echipei lui Marius Măldărășanu.

Sepsi, de-a lungul timpului, a inspirat încredere: n-a schimbat antrenori ca pe șosete, n-a monopolizat discuții la tv, n-a vorbit mai mult decât trebuie, nu s-a lăudat că a vândut nu știu câți jucători.

Și, cel mai important, n-a trimis conducători la meci care să verifice dacă vreo echipă nu-și apară corect șansele.

N-a invocat aberații când un arbitru a respectat regulamentul și nici n-a făcut presiuni la FRF în apropierea unei ședințe.

N-a cerut să se joace un meci în plus pentru că alții au probleme cu proprii fani, suporteri foarte educați ce-și satisfac nevoiele pe pereții vilei unui patron care investește mulți bani în fotbal.

Pentru toate aceste motive, Sepsi merită anul ăsta să joace în playoff. Chiar dacă echipa e departe de evoluțiile din sezoanele trecute.

Nu decid eu, e doar o opinie. Mă poate contrazice doar Mitică Dragomir. Pentru el circul face audiența în Superligă. Pentru mine contează doar calitatea fotbalului și educația din teren și din afara lui.

Diferență de vârstă și de mentalitate. Ultima contează.

———————————————————————————————————————————————————————-

 Daniel – Andrei Nazare (44 de ani) este realizator si co-realizator de emisiuni la Radio Sport Total FM, singurul post de profil din România. Este acum reporter special la Prosport.ro și senior-editor la Revista 100 % Sport. Are o vechime de aproape 25 de ani în presa românească. Este jurnalist sportiv din 1996, debutând ca redactor la ziarul ZIUA. Apoi a trecut la Sportul Românesc, Evenimentul Zilei, Prosport (şef departament Fotbal Intern), Adevarul (Şef secţie Sport şi, ulterior, Director Editorial Divizia WEB), Cancan (redactor-şef adjunct) si Click.ro (redactor-şef). A fost invitat permanent la posturile GSP TV, TV Sport, Telesport, Sport.ro si Digi Sport (emisiunea Digi Sport Special). A scris la rubrica de opinii și editoriale pentru Prosport, Adevărul, Evenimentul Zilei, IlfovSport, 100% Sport.

Achizitioneaza Revista 100% Sport Romania + Supliment Liga 1 – 9.99lei!

  • Daniel Suciu 8 martie 2023 at 22:01

    Ar trebui sa renunțe la aceste opinii, nu au nici o relevanta ce crede. Faptele sunt altele, greșeli grave de organizare a unui meci de fotbal.
    Lasă-te de meserie, ești cam în afara ei.

Comments are closed.

Share