NUMĂRUL 74 (126) 100% SPORT ROMÂNIA ESTE PE PIAȚĂ! MISS THOR ESTE DIN ROMÂNIA + SUPLIMENT FORMULA 1

Numărul 74 al Revistei 100% Sport România, 126 dacă punem și IlfovSport, pentru că suntem aceeași echipă, din același proiect editorial, a apărut luni, 13 martie, și se găsește la chioșcurile de ziare Inmedio din București și din țară, dar și la distribuitorii de presă zonali. Revista poate fi găsită și în format pdf, pentru cei care au trecut deja la obișnuința cititului presei în mediul online. Nu uitați, noul număr vine cu un supliment Formula 1, în care găsiți tot ce trebuie despre noul sezon competițional.

Noul număr 100% Sport vine cu o altă surpriză, așa cum ne-am obișnuit cititorii, un supliment cu toate detaliile tehnice despre sezonul 2023 din Formula 1, în condiții grafice de excepție. Este Max Verstappen marele favorit, mai are Lewis Hamilton forță să se impună în “Marele Circ”? Toate acestea le aflați din suplimentul, exclusiv pe print, despre Formula 1, care vine gratuit cu numărul 74 al 100% Sport.

Bianca Ghelber (32 de ani) este una dintre sportivele noastre creditate cu șanse mari la o medalie olimpică în 2024 și am ales-o pentru coperta lunii martie, mai ales că vorbim despre luna femeii și luna în care primăvara își face loc în inimile tuturor. Ea a izbutit să devină campioană europeană într-o probă extrem de pretențioasă, aruncarea ciocanului. Și a făcut-o pe Stadionul Olimpic din München, acolo unde, cu două decenii în urmă, Ionela Tîrlea devenea campioană a continentului la 400 m garduri. De atunci, niciun alt reprezentant al României nu mai izbutise să câștige o medalie de aur la competiția continentală a atleților seniori. În plus, în tot acest răstimp doar Nicoleta Grasu (aruncarea discului) și Marian Oprea (triplusalt) mai urcaseră pe podium, la CE, în 2010, când au câștigat medalii de argint. Un interviu exclusiv cu Bianca Ghelber, în ultimul număr 100% Sport.

Ce mai citim în 100% Sport

PORTRET. Mara Olaru are doar 16 ani și își împarte deja viața în trei: școală, fotbal și arbitraj. Este atacant la Rapid și arbitrează deja la seniori, în Liga 4 și Liga 5.

BRAȘOV. Cenk Firat a ajuns în România în urmă cu 10 ani, a jucat la Oțelul, iar de șapte ani este stabilit la Brașov. A jucat la SR Brașov unde a fost și sponsor, antrenor și chiar conducător!

DOBROGEA. CSM Constanța a organizat în premieră Final 8 al Cupei României, iar fanii constănțenii au onorat competiția cu o asistență record în Sala Sporturilor.

MOLDOVA. La doar 18 ani, șahista ieșeană Miruna Daria Lehaci, de la Clubul CSM Iași 2020, a devenit campioană națională la senioare.

OLTENIA. Sensei Gheorghe Georgescu și senpai Rareș Țolea activează sub denumirea clubului Protguard Craiova și predau câtova zeci de aspiranți karate Kyokushinkai.

ISTORIA EURO U21. De la hat-trick-ul lui Vahid Halilhodžić la golurile lui Rudi Voller.

ROMÂNIA ÎN SPORTURILE DE IARNĂ. Julia Sauter, nemțoaică la origini, eleva lui Marius Negrea a scris istorie la CE 2023, acolo unde a ocupat locul 10.

DE VORBĂ CU OVIDIU KOMORNYIK. Cantautorul consideră că muzica este o oglindă a interiorului celui care o compune. Îi dăm dreptate și așa ne explicăm de ce muzica sa este una melodioasă, curată, delicată, într-un cuvânt, romantică.

Comments are closed.

Share