Opinie Daniel Nazare | Cristina Neagu, dar tu ești mulțumită de cum ai jucat cu Esjberg?

CSM București a ratat calificarea în Final Four-ul Ligii Campionilor la handbal feminin, însă de vină e arbitrajul.

Asta clamează Cristina Neagu în fața opiniei publice, când nu are podcast sponsorizat de o bancă ori meci cu Muntenegru. Adică doar atunci când iese public, când are chef să vorbească, să-și dea cu părerea în fața plebei, a miilor de fani care iubesc handbalul și care n-au parte de interviuri sau declarații.

Da, a fost un arbitraj ostil, la fel cum CSM București, dar mai ales Rapid, au avut parte de arbitraje favorabile în acest sezon de Liga Campionilor.

Opinie Daniel Nazare | Cristina Neagu, dar tu ești mulțumită de cum ai jucat?

Dar nu cei doi spanioli, ale căror nu contează, dar care au arbitrat slab, sut de vină pentru necalificare. N-am avut portari, adică am avut dar nu s-a simțit la scor, nu am avut pivoți, Crina Pintea a fost aproape inexistentă.

Și Esjberg nu e o echipă de pluton, e o formație de top care trebuie tratată ca atare. Mult mai disciplinată tactic, angajament și valoare individuală.

La Final Four, două echipe din Ungaria, una din Danemarca și Norvegia. Practic aceeași ediție de anul trecut, cu introducerea celor de la Ferencvaros și eliminarea celor de la Metz.

Școala nordică împotriva maghiarilor! Noi nu suntem, cum n-am fost la ultimele șase Final Four. Asta în condițiile în care bugetele în România au crescut considerabil.

Cele trei întrebări pentru Cristina Neagu

Avem cea mai bună medie de salarii din handbalul feminin european, dar nu intrăm când se împarte tortul. Cum de ce nu intrăm? Nu ne vrea sistemul, ar spune Cristina Neagu când are timp să stea cu microfonul în față.

Nu avem valoare sau poate nu avem cei mai buni manageri. Aici ar trebui să insistăm. Cheltuim bine banii, facem selecția bună, suntem competitivi?

Trei întrebări la care Cristina Neagu nu ne va răspunde. Dar o pot face alții. Cristina să ne spună dacă e mulțumită cum a evoluat în dubla cu Esjberg.

Am fi mulțumiți cu un răspuns sincer, la obiect, fără „floricele”. Ar fi sănătos pentru viitorul handbalului românesc

Să nu uităm că sezonul viitor o luăm de la capăt. Dacă nu cu mai multe speranțe, probabil cu mai mulți bani pentru bugetele „europenelor” noastre. Hai CSM, hai Rapid!

———————————————————————————————————————————————————————-

 Daniel – Andrei Nazare (45 de ani) este realizator si co-realizator de emisiuni la Radio Sport Total FM, singurul post de profil din România. Este acum reporter special la Prosport.ro și senior-editor la Revista 100 % Sport. Are o vechime de aproape 25 de ani în presa românească. Este jurnalist sportiv din 1996, debutând ca redactor la ziarul ZIUA. Apoi a trecut la Sportul Românesc, Evenimentul Zilei, Prosport (şef departament Fotbal Intern), Adevarul (Şef secţie Sport şi, ulterior, Director Editorial Divizia WEB), Cancan (redactor-şef adjunct) si Click.ro (redactor-şef). A fost invitat permanent la posturile GSP TV, TV Sport, Telesport, Sport.ro si Digi Sport (emisiunea Digi Sport Special). A scris la rubrica de opinii și editoriale pentru Prosport, Adevărul, Evenimentul Zilei, IlfovSport, 100% Sport.

Achizitioneaza Revista 100% Sport Romania + Supliment Liga 1 – 9.99lei!

 • emilou 9 mai 2023 at 8:18

  Poate ne spuneti si noua de ce a primit Arntzen cartonas rosu.

 • Harap Alb 9 mai 2023 at 21:23

  Vipesa? A jucat formidabil. Impreuna cu Pintea. Superlative! Vipesa la dat cu gura, Pintea la dat cu pumnul. Vipesa si colega sunt obisnuite sa fie arbitrate de arbitri care copie la examenele date de FRH fiind supervizati de Varzaru. Acum au datorii morale si uite asa Pintea da cu parul cum vrea, Vipesa cum e atinsa e fault. Cand Vipesa si boxerita dau de arbitri care dau examene si le si iau fara a fi supervizati de Varzaru, problem! Dar lasati ca Vipesa si Varzaru raman cu cazanii si sulimanii, cu starcii si stefanii maleabili precum stuful, cu babau si roibu si cu potirnichii si pirvii. Ifrimii au iesit de la statul de plata morala al csm dupa prostia cu golul validat cu Valcea. Dar nu-i bai. Seful real al arbitrilor, Ionut Barbu aka #Plagiezdinmineinsumi si bossul conservelor aveau nevoie de lachei. Si ifrimii si iliseii sunt pe lacheiala din aia libidinoasa. Si le place mult acest aspect domnilor barbu si din. CSM si-a dat eliminare singura prin aceste aranjamente cu arbitri slabi si fara morala.

 • Haralambie 9 mai 2023 at 21:30

  Nu mai pot cu cazanii si sulimanii si toate rablele morale care tin un fluier in gura! Asa ca la fiecare articol voi posta. Cum sa dai bugete de milioane de euro pe “fluierul” unuia care in meseria lui e repetent! Dar grav! Dupa 7 ani de profesat in meseria de (cica) profesor, nea suliman la examenul de definitivat a luat la proba scrisa nota 3,9! Da! Ce a invatat asta in 7 ani?? Nu s-a prins nimic de el. Ce ii invata el pe acei copii la scoala Spectrum unde e mare profesor?! Si asta tine fluierul in gura si decide soarta unor meciuri si bugete de milioane! Bine, stiu. Cand seful tau pe handbal e plagiator de lucrare de doctorat si demisionar din aceasta cauza imi veti spune ca mai bine 3,9 la scris decat plagiator! De discutat pe aceasta tema! Ce parere au cititorii?

 • Haralambie 10 mai 2023 at 12:06

  PS Nea suliman este, desigur, stimabilul si stimatul arbitru gesur suliman. Membru al clubului de conservari, plagiatori si mutulici din/barbu/stoia/mazilu impreuna cu al sau mult stimat si iubit coleg ionut cazan.
  Ca si amintire pentru justa lor apreciere si iubire pe care varzaru cristina le-o poarta pentru serviciile aduse, cei doi tinatori de fluiere in gura sunt magistralii realizatori ai unei performante epocale, galactice. Virba in popor spune ca nevorbind si necunoscand limba engleza, la testul FRH in ENGLEZA pentru listele de arbitri candidati internationali au reusit sa ia testul! Desigur au fost supervizati de varzaru cristina! Desigur nu au pozat intrebarile, desigur nu aveau smart-watch-uri conectate la telefoane si desigur nu au copiat. Nu. Ei au luat testele date in engleza fara sa stie engleza, daca dam crezare vorbelor din popor! Varzaru cristina in rautatea dansei nu a vrut sa anunte Guinness Book pentru a le inregistra performanta! Sigur nu au copiat. Ne-a garantat varzaru cristina.

 • Valentin Picioiu 11 mai 2023 at 15:34

  Neagu este acum o jucătoare submediocră care distruge jocul echipei. Dă gol mai mult când nu trebuie iar apoi dă o pasă la gleznă sau aiurea, face o angajare neglijenta, ratează două, trei atacuri. In faza a doua, care nu există pentru că trebuie ea așteptată la schimbare, echipa își anulează posibilitatea de a înscrie rapid. Ocupă deja un loc , inutil, cu o mișcare fără minge dezastruoasă. Mută jucătoarele că pe pioni și inhibă stabilirea relațiilor de joc între noile jucătoare. Toți cei care o țin și o publicizeaza , tot ei trebuie să o dea afară. A devenit o plagă.

Comments are closed.

Share