NUMĂRUL 78 (130) 100% SPORT ROMÂNIA ESTE PE PIAȚĂ! SUPERLATIVELE FOTBALULUI ROMÂNESC

Numărul 78 al Revistei 100% Sport România, 130 dacă punem și IlfovSport, pentru că suntem aceeași echipă, din același proiect editorial, a apărut miercuri, 12 iulie, și se găsește la chioșcurile de ziare Inmedio din București și din țară, dar și la distribuitorii de presă zonali. Revista poate fi găsită și în format pdf, pentru cei care au trecut deja la obișnuința cititului presei în mediul online. 

Nici nu s-a încheiat bine campionatul din Superliga noastră, că ne pregătim peste 2 zile de noua ediție. Așa cum v-am obișnuit, după ce avem toate campioanele și promovatele, 100% Sport vă oferă date despre cele 9 echipe care s-au bucurat la finalul sezonului: Farul Constanța, campioana fotbalului românesc, Poli Iași, Oțelul Galați și Dinamo București, promovate în Superligă, dar și cele 5 care au acces în Liga a II-a, CSM Reșița, Corvinul Hunedoara, CSM Alexandria, Arsenal Tunari și Ceahlăul Piatra Neamț. Toate planurile celor 9 echipe pentru noul sezon, plus lista cu toate echipele promovate din fotbalul județean în Liga a III-a, le găsiți în noul număr 100% Sport, cu toate statisticile.

Farul Constanța este campioana-surpriză a ultimului sezon al Superligii. Dar și singura necontestată de adversari, după domnia controversată a celor de la CFR Cluj. Cu un buget infinit mai mic decât al contracandidatelor, Gheorghe Hagi și-a construit atent echipa. Și-a readus fiii risipitori în vara anului trecut Denis Alibec, Tudor Băluță, Dragoș Nedelcu și Louis Munteanu, pe care i-a reinventat. A adăugat experiența și constanță, iar acum se pregătește de dubla cu Șerif Tiraspol din primul tur al Ligii Campionilor.

Ce mai citim în noul 100% Sport

BRAȘOV. Ciucaș Tărlungeni a promovat în Liga a 3-a. Echipa din micuța comună brașoveană a câștigat campionatul Ligii a 4-a Brașov și a trecut în barajul de promovare în Liga a 3-a de CS Iernut, campioana județului Mureș.

DOBROGEA. Proiectul fotbalistic îndrăzneț demarat de autoritățile locale la Cernavodă a atins primul obiectiv, promovarea în Liga a 3-a. Cu reputatul antrenor Petre Grigoraș pe bancă, Axiopolis a făcut un sezon aproape perfect, dominându-și clar adversarii.

MOLDOVA. Înființat în pandemie, într-o perioadă grea pentru sport, Clubul Skyline a devenit deja un reper în minivoleiul românesc. În primul sezon, echipa pregătită de profesor Cristina Lungu s-au calificat la turneul final.

OLTENIA. CSS Craiova a oferit în trecut mulți fotbaliști mari Băniei și României, precum Sorin Cârțu sau Nae Ungureanu, și de 3 ani strălucește din nou în fotbalul juvenil. Asta datorită lui Alin Marius Staicu, antrenor care a reușit să-și treacă în cont două titluri la Under 17.

SUPERLIGA. CAMPIONATUL ROMÂNIEI SE REIA LA JUMĂTATEA LUNII IULIE ȘI SE ANUNȚĂ INCENDIAR, DUPĂ REVENIREA LUI DINAMO, CARE A PETRECUT UN AN SABATIC ÎN LIGA A II-A. ESTE A 106-A EDIȚIE A PRIMEI LIGI. ÎN PAGINILE 100% SPORT GĂSIȚI ȘI PROGRAMUL COMPLET AL TURULUI.

DE VORBĂ CU Adrian Titieni. La o discuție simplă constați că actorul lasă loc pedagogului. Cu glasul lui de ardelean pașnic, dar cu vorba clară și răspicată, folosind cuvinte alese fără a face uz de metafore încărcate, știe să se facă înțeles cât mai bine. De altfel, cu toate că la viața sa, printre altele, a primit o mulțime de premii ca actor (multe internaționale), a fost rectorul UNATC, a lucrat pe lângă mai marii țării, singur recunoaște că întotdeauna s-a simțit cel mai bine la catedră.

PORTRET. Luna aceasta, Alexandra Teslovan împlinește 17 ani și deja are mai multă experiență la volan decât mulți șoferi din România. Este fiica lui Adrian Teslovan, cunoscutul pilot de raliuri, și a moștenit de la el pasiunea pentru mașini.

 

Share