Opinie Daniel Nazare | Nenea Rotaru, singur pe lume. Singur pe nava în derivă

Universitatea Craiova pare o navă la un pas de naufragiu în care căpitanul Mihai Rotaru bagă apă în loc să alunece spre o zonă prielnică.

I-a eliminat, pe rând, antrenori de top, pe Sorin Cârțu, Gică Craioveanu și Marcel Popescu. Sigur, mulți au plecat, dar nu de bine. I-a împins peste bord într-un moment în care vaporul se clătina.

Opinie Daniel Nazare | Nenea Rotaru, singur pe lume. Singur pe nava în derivă

Mă miră la Rotaru și Becali că, în clipele lor de liniște interioară, le lipsește luciditatea. Asta e logica, dar deciziile sunt proaste. Dacă unul dintre noi comite greșeli în trafic, lumea îți zice că nu e bine, poliția te amendează, treci la o analiză proprie.

Și te schimbi, dar cei doi nu! Rotaru a cocoloșit fotbaliștii, iar acum plătește din cauza lor. Andrei Ivan e o eternă speranță la care a renunțat și selecționerul Edi Iordănescu. Crețu nu mai e cea fost, iar Bairam e cu gândul la baiaram nu la fotbal.

Încotro merge Craiova lui Rotaru? Rezultatele din ultima perioadă nu inspiră încredere, nu inspiră viitor și performanță.

Dacă va vinde clubul, va face o afacere, dacă-l păstrează nu există niciun fel de credibilitate.

Petrolul Ploiești n-a mai marcat de 4 etape și a dat 3 goluri oltenilor. Asta doare mai mult decât orice demitere a patronului. Apropo, cine e următorul pe listă?

Vor urma antrenori, dar jucătorii rămân pe loc. Și ei par principalii vinovați.

———————————————————————————————————————————————————————-

 Daniel – Andrei Nazare (45 de ani) este realizator si co-realizator de emisiuni la Radio Sport Total FM, singurul post de profil din România. Este acum reporter special la Prosport.ro și senior-editor la Revista 100 % Sport. Are o vechime de aproape 25 de ani în presa românească. Este jurnalist sportiv din 1996, debutând ca redactor la ziarul ZIUA. Apoi a trecut la Sportul Românesc, Evenimentul Zilei, Prosport (şef departament Fotbal Intern), Adevarul (Şef secţie Sport şi, ulterior, Director Editorial Divizia WEB), Cancan (redactor-şef adjunct) si Click.ro (redactor-şef). A fost invitat permanent la posturile GSP TV, TV Sport, Telesport, Sport.ro si Digi Sport (emisiunea Digi Sport Special). A scris la rubrica de opinii și editoriale pentru Prosport, Adevărul, Evenimentul Zilei, IlfovSport, 100% Sport.

Achizitioneaza Revista 100% Sport Romania + Supliment Liga 1 – 9.99lei!

  • Brettaveva 19 noiembrie 2023 at 9:28

    VPS SERVER
    Высокоскоростной доступ в Интернет: до 1000 Мбит/с
    Скорость подключения к Интернету — еще один важный фактор для успеха вашего проекта. Наши VPS/VDS-серверы, адаптированные как под Windows, так и под Linux, обеспечивают доступ в Интернет со скоростью до 1000 Мбит/с, что гарантирует быструю загрузку веб-страниц и высокую производительность онлайн-приложений на обеих операционных системах.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share