Vizită cu multe goluri. Eșec la scor pentru CSM Slatina la Piatra Neamț

Vizita slătinenilor la Piatra Neamț a adus un eșec la scor pentru trupa lui Daniel Oprescu

CSM Slatina continua la Piatra Neamț o săptămână începută excelent la capătul victoriei cu 1-0 înregistrată în prelungirile disputei cu Unirea Slobozia. O echipă echilibrată, în toate compartimentele, CSM Slatina aștepta, cu îndredere, meciul cu nemțenii în dorința continuării traseului ascendent din ultima vreme.

Atacul Ceahlăului a făcut legea

Partida de la Piatra Neamț nu a decurs deloc conform estimărilor lui Daniel Oprescu. Gazdele, aflate în cursă pentru un loc de play-off, au marșat către o victorie covingătoare, la scor, 4-0, venită după o prestație convingătoare a formației conduse de Ioan Anton Măzărianu. Aportul atacanților lui Cristian Pustai a fost, de această dată, decisiv aducând toate cele patru reușite în dreptul lui Lullaku, Cortelezzi și Neicuțescu. Dacă ofensiva slătineană dădea, în partidele precedente, destule semne de discreție, apărarea, punctul forte al grupării, a fost, de această dată, depășită cu mare ușurință.

Daniel Oprescu: ”Lamentabil!”

Daniel Oprescu a fost total nemulțumit, la finalul disputei, de prestație modestă a echipei sale dar a pus eșecul, la scor, și pe seama unor erori ale arbitrului întâlnirii.

”Când este să nu-ți iasă, nu-ți iese nimic. La faza penalty-ului, eu zic că penalty-ul trebuia anulat (n.r. – lovitura repetată), pentru că Cortelezzi era în careu, eu l-am văzut cu ochii mei. Și au mai fost și alte faze. Spre exemplu, Cortelezzi trebuia eliminat la faza în care portarul Velcu s-a accidentat. Dar nu vreau să intru prea mult să vorbesc despre arbitraj. Când pierzi cu 4-0 e rușinos să discutăm altceva în afară de jocul nostru care a fost lamentabil”, a declarat Daniel Oprescu după eșecul la scor suferit la Piatra Neamț.

Duel dificil cu Dumbrăvița

Pe un loc modest în campionat, după ce a irosit multe puncte pe parcursul actualului sezon, CSM Slatina are o misiune dificilă și în partida următoare. Pe stadionul 1 Mai vine revelația CSC Dumbrăvița, o grupare care se află pe un loc neașteptat de bun în ierarhia la zi din Liga a II-a. Slătinenii au acută nevoie de puncte pentru o cosmetizare a situației echipei cu trei etape înainte de capătul anului fotbalistic 2023.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share