Leo Grozavu, înaintea duelului cu CFR Cluj: ”Mergem să câștigăm. Nu ne vom prezenta doar cu teama să nu luăm multe”

Poli Iași debutează în returul sezonului regular al SuperLigii cu un duel împotriva fostei campioane CFR Cluj, ocupanta locului 2 în clasament la final de tur. Deși se află pe locul 12, primul deasupra liniei barajului, ieșenii sunt încrezători că pot învinge CFR-ul.

Antrenorul Leo Grozavu va reveni pe banca formației ieșene după ce și-a ispășit cele trei etape de suspendare primite la finalul restanței cu Sepsi. Tehnicianul a văzut de la televizor remizele cu FCU Craiova, Dinamo și Oțelul Galați și speră ca revenirea sa pe bancă să fie de bun augur, iar Poli să învingă CFR-ul.

”Va fi o partidă dificilă, cu un adversar de calibru, o fostă campioană a României, cu jucători cu multă experiență. Dar și noi ne-am pregătit, nu ne vom prezenta doar cu teama să nu luăm multe, mergem să câștigăm. Jucăm pe teren propriu, am demonstrat și cu alte ocazii că suntem o echipă care trebuie luată în seamă de oricine. Și noi suntem oameni, avem slăbiciuni, puncte forte, dar depindem foarte mult de anumite momente ale jocului pe care sper să le tratăm în favoarea noastră, pentru că acestea fac diferența. Poate să fie un avantaj că pornim cu șansa a doua. De fiecare dată când ești outsider și nu ai nimic de pierdut, ai foarte multe de câștigat. Sper să profităm”, a declarat antrenorul Leo Grozavu în cadrul unei conferințe de presă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share