Pleacă Luis Phelipe de la Poli Iași? Ce spune președintele Cornel Șfaițer

În ultima perioadă s-a vehiculat interesul FCSB-ului pentru brazilianul Luis Phelipe, de la Poli Iași. Jucătorul sud-american de doar 22 de ani a venit în această vară la Poli și în cele 14 meciuri jucate în turul SuperLigii a marcat 3 goluri și a oferit tot atâtea pase decisive.

Președintele Politehnicii Iași, Cornel Șfaițer, a declarat că deocamdată nu este o ofertă concretă la club pentru Luis Phelipe și a subliniat că este dispus să discute cu orice grupare interesată de un transfer, în condițiile în care Poli are nevoie de bani din sursă privată.

”Eu mi-aș dori ca orice jucător al Politehnicii Iași să fie în atenția cluburilor mari din România, nu doar Luis Phelipe. Nu ascund faptul că avem nevoie de venituri din vânzări de jucători, dar Luis Phelipe încă trebuie să muncească și să demonstreze că merită un transfer la un club puternic, care se bate la titlu. Dacă el va munci și va avea în continuare un sezon bun, dacă va avea un start de retur foarte bun, poate chiar în meciul cu CFR Cluj, ar putea veni o ofertă. Dar nu cred că va pleca până în iarnă. O echipă care transferă pe o sumă de bani vrea să vadă parcursul unui jucător”, a declarat Cornel Șfaițer.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share