Ziua atacanților. Revanșă la scor pentru CSM Slatina

Trupa antrenată de Daniel Oprescu s-a impus clar în fața revelației CSC Dumbrăvița

Slatina fotbalistică respiră normalitate după un eșec la scor suferit în deplasarea de la Piatra Neamț. Într-o competiție echilibrată, la ambii poli ai clasamenntului, începe să conteze, pe final de an fotbalistic, fiecare punct câștigat sau pierdut.

Revanșă la scor

Partida cu CSC Dumbrăvița nu rezerva altă variantă gazdelor în afara victoriei. Și începutul de joc a fost elocvent cu lovitura dată de Valentin Alexandru, cel care semna și importantul gol victorios din partida cu Unirea Slobozia. A venit, mai apoi, completarea lui Dorin Toma, din penalty, și golul marcat de un alt atacant, Claudiu Dragu. CSM Slatina poate parcurge, acum, liniștită pauza de campionat care urmează și la nivelul eșalonului secund după trei puncte importante acontate la timp.

Oprescu, mulțumit de toată lumea

Daniel Oprescu a apreciat, la final, prestația exactă a echipei sale încheiată cu o victorie convingătoare.

”Dumbrăviţa, care deşi este o echipă imprevizibilă, care ocupa un loc surprinzător, le-am spus băieţilor, toată săptămâna, să nu se uite la clasament, pentru că noi avem echipă mai bună decât ei şi cred că astăzi am arătat acest lucru. Dacă ne raportăm la joc, echipa noastră trebuia să aibă mai multe puncte, dacă ne raportăm strict la pragmatism, atunci înţelegem de ce am pierdut puncte în meciuri în care am condus… . Dar, acesta este fotbalul şi de aceasta este frumos. Important este să nu ne ambalăm după această victorie cu 3-0, cum nu am făcut-o nici după ce am pierdut cu 0-4 cu Ceahlăul. Sunt foarte mulţumit de absolut toată lumea, nu ai cum să fii nemulţumit când marchezi trei goluri şi nu primeşti. Pe lângă faptul că, într-adevăr, de data aceasta au marcat atacanţii, ceea ce este mai important este că echipa joacă un fotbal de calitate. Deşi, noi nu am făcut atât de multe puncte câte ar fi trebuit, jocul, paradoxal, a fost mult mai bun decât anul trecut, când la momentul acesta, anul trecut aveam 19 puncte. Acum avem doar 17, dar jocul este mult mai bun. Avem momente în care dominăm adversarul, în care construim, avem posesia, ne creăm ocazii…Anul trecut eram mai mult o echipă reactivă, ne apăram foarte bine. Anul acesta am încercat să schimbăm, pentru că lumea devine pretenţioasă, iar după un an de Liga a 2-a lumea vrea să vină să vadă fotbal”, a spus Daniel Oprescu, conform News Flux.

Revenire la Miercurea Ciuc

Partida de campionat următoare aduce o deplasare dificilă la Miercurea Ciuc. Csikszereda nu traversează cea mai bună perioadă dar rămâne, în orice condiții, un partener dificil. Va fi, apoi, căderea de cortină peste prima parte a sezonului în jocul de pe teren propriu cu Progresul Spartac București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share