Echipe de top din țară participă la ediția a 2-a a turneului ”Premier Junior Cup”

În perioada 17-19 noiembrie, la Uricani va avea loc ediția a 2-a a turneului pentru copii ”Premier Junior Cup”, competiție organizată de academia ACS Premier Iași.

Turneul va fi structurat pe patru categorii de vârstă, copii născuți în anii 2012, 2013, 2015 și 2016 și se va desfășura pe Stadionul Uricani, din comuna Miroslava.

”Succesul primei ediții ne-a determinat să ducem mai departe povestea Premier Junior Cup, lansând astfel și a doua ediție, una aniversară, ce sărbătorește totodată parteneriatul cu Academia Gheorghe Hagi și Farul Constanța. Turneul este mai mult decât o competiție și ne propunem să consolidăm experiența viitorilor campioni, din categoriile de vârstă 2012, 2013, 2015 și 2016. Ediția aniversară se va desfășura în perioada 17-19 noiembrie, la Stadionul Uricani, fapt pentru care dorim să mulțumim Primăriei Comunei Miroslava pentru susținere”, a declarat Ionuț Măgureanu, unul dintre managerii ACS Premier Iași.

”Alături de echipa noastră Premier Iași, la eveniment vor participa formații importante din țară, acestea fiind Academia Hagi, Academia Radu Rebeja Chișinău, Lions București, Junior Botoșani, Steagu Roșu Brașov, Transilvania BistrițaDacia Buiucani, Atletico Galați, Luceafărul Cluj, Știința Miroslava, CSS Pașcani, Steaua Magică Iași, Sporting Tigers Vaslui, Academia 82 Iași, Real Junior Vaslui, Viitorul Chișinău, Campionii Galați, Viitorul Iași și Juniorul Bârlad. Vor fi 3 zile de turneu, 36 de echipe la start și un număr foarte mare de meciuri atractive. Așteptăm ieșenii în număr cât mai mare la meciuri”, a punctat și Sorin Căldare, manager al academiei ACS Premier Iași.

La ediția de anul trecut, inaugurală, Premier Iași s-a impus în finala mare în fața echipei Junior Botoșani cu scorul de 5-0, iar medaliile de bronz au fost obținute de FCSB, după 5-4 la loviturile de departajare cu Academia Hagi.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share